Logo Gadero
inspiratieservice

Topgoot Zilvergrijs Staafrooster 100 x 12 x 9 cm

Productnummer
EX70312
De oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin
topgoot_zilvergrijs_met_staafrooster
topgoot_zilvergrijs_staafrooster_voorkant
topgoot_zilvergrijs_staafrooster
stankafsluiter_0
Per stuk

28,25

incl. BTW

1 stuk op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
100 cm
Diepte
9 cm
Breedte
12 cm
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Levering binnen 48 uur

  • Voorkomt wateroverlast

Specificaties

Gewicht
1 kg
Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Grijs
Lengte
100 cm
Breedte
12 cm
Diepte
9 cm

Topgoot Zilvergrijs Staafrooster 100 x 12 x 9 cm

De Topgoot Zilvergrijs Staafrooster van Excluton is de ideale oplossing wanneer u problemen ervaart met het afvoeren van hemelwater in uw tuin. Of wanneer u dit probleem voor wilt blijven natuurlijk. Dit rooster is 100 cm lang, 12 cm breed en 9 cm hoog. Daarnaast biedt de Topgoot serie een breed aanbod aan hulpstukken, waaronder eindkappen, verbindingsstukken, onder afvoeren, stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden.

Voordelen van watergoten

Wist u dat u zelf verantwoordelijk bent voor het hemelwaterafvoer in uw tuin? Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om hun tuin (voor een groot gedeelte) te bestraten omdat dit makkelijk te onderhouden is. Helaas geeft dit wel problemen voor het regenwater wat in uw tuin valt, dit kan namelijk geen kant meer op. Maar door de aanleg van watergoten bij uw terras of oprit lost u dit probleem op. Hierdoor leidt u het regenwater naar een plek waar het door de grond kan worden opgenomen. Ook blijven plassen, die groene aanslag kunnen veroorzaken, niet liggen op uw bestrating, waardoor u nog minder onderhoud hoeft te plegen.

Topgoot aanleggen

Deze goten zijn middels een handig kliksysteem aan elkaar te bevestigen, koppelstukken zijn dus overbodig. Zo creëert u dus eenvoudig de gewenste lengte voor in uw tuin. Aan de onderzijde kunt u een gat uitzagen voor een afvoer naar beneden of voor een stankafsluiter. Aan de onderkant krijgt u dan een opening van 75 mm. De zijafvoer is 93 mm breed.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwaterafvoer producten van Excluton. Ook voor al uw sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook onze stapelblokken, keramische tegels, oprit bestrating en betontegels. Wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.