Topgoot Zilvergrijs Staafrooster 100 x 12 x 9 cm

Productnummer: EX70312   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

€ 28,31 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Topgoot Zilvergrijs Staafrooster 100 x 12 x 9 cm

  • Levering binnen 48 uur
  • Voorkomt wateroverlast

Topgoot Zilvergrijs Staafrooster 100 x 12 x 9 cm

De Topgoot Zilvergrijs Staafrooster van Excluton is de ideale oplossing wanneer u problemen ervaart met het afvoeren van hemelwater in uw tuin. Of wanneer u dit probleem voor wilt blijven natuurlijk. Dit rooster is 100 cm lang, 12 cm breed en 9 cm hoog. Daarnaast biedt de Topgoot serie een breed aanbod aan hulpstukken, waaronder eindkappen, verbindingsstukken, onder afvoeren, stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden.

Voordelen van watergoten

Wist u dat u zelf verantwoordelijk bent voor het hemelwaterafvoer in uw tuin? Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om hun tuin (voor een groot gedeelte) te bestraten omdat dit makkelijk te onderhouden is. Helaas geeft dit wel problemen voor het regenwater wat in uw tuin valt, dit kan namelijk geen kant meer op. Maar door de aanleg van watergoten bij uw terras of oprit lost u dit probleem op. Hierdoor leidt u het regenwater naar een plek waar het door de grond kan worden opgenomen. Ook blijven plassen, die groene aanslag kunnen veroorzaken, niet liggen op uw bestrating, waardoor u nog minder onderhoud hoeft te plegen.  

Topgoot aanleggen

Deze goten zijn middels een handig kliksysteem aan elkaar te bevestigen, koppelstukken zijn dus overbodig. Zo creëert u dus eenvoudig de gewenste lengte voor in uw tuin. Aan de onderzijde kunt u een gat uitzagen voor een afvoer naar beneden of voor een stankafsluiter. Aan de onderkant krijgt u dan een opening van 75 mm. De zijafvoer is 93 mm breed.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwaterafvoer producten van Excluton. Ook voor al uw sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook onze stapelblokken, keramische tegelsoprit bestrating en betontegels. Wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Beste. Wil mijn gehele dakterras betegelen. 5meter breed plusminus. Twee keer een zijafsluiting dacht ik. Maar kan ik ook aan de achterkant dus zijkant van de goot een afvoer creëren? 0630377905 voor vragen.

Dit is helaas niet mogelijk, aangezien de goten aan de kopse kanten met elkaar verbonden worden middels een kliksysteem. Wel kunt u aan het uiteinde van een goot een hoekstuk plaatsen zodat u een hoek van 90 graden naar links of naar rechts kunt maken. 

Wat heb ik nodig voor een lengt van 3 meter met afvoer aan de onder zijde, en is dit kompleet met rooster en uit welk matriaal bestaat deze?

Dan heeft u 3 van deze goten nodig, deze schuift u eenvoudig inelkaar. WIj adviseren ook de stankafsluiter mee te bestellen. De goten kunt u aan de onderkant openzagen en uitsluitend op PVC buizen bijvoorbeeld.

waar zit de afvoer?

zijkanten, goten kunt u inelkaar schuiven om te verlengen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Extra sterk topgoot zilvergrijs bovenkant Topgoot Zilvergrijs Staafrooster 100 x 12 x 9 cm   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Op voorraad
€ 28,31 Per stuk incl. BTW