WOCA Exterieur olie Antraciet 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Productnummer: LDS15125 Beschermende olie in de kleur antraciet

Voor- en nadelen van WOCA Exterieur olie Antraciet 2,5 Liter voor alle houtsoorten

  • Zorgt voor een slijtvast oppervlak
  • Beschermt tegen UV
  • Beschermt tegen mos, algen en groene aanslag
  • Geschikt voor alle houten meubelen, terrassen, gevels en meer!

WOCA Exterieur olie Antraciet 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Voor de bescherming van uw tuinhout wilt u natuurlijk een hoogwaardige olie. Het liefst ook nog in een prachtige kleur. Woca Exterior Oil beschermt en verkleurt uw hout. In dit geval gaat het om de kleur antraciet. De afwerking van deze olie is mat en transparant. Dat betekent dat de structuur van het hout prachtig zichtbaar ligt. Hoe meer u smeert, des te minder de structuur zichtbaar blijft, hier heeft u zelf dus invloed op.

De olie kan gebruikt worden op alle houtsoorten en wordt gebruikt voor meubelen, terrassen, schuttingen, gevels, tuinhuizen en noem maar op. Het resultaat is altijd mooi. Het onderhoud is gemakkelijk in combinatie met Woca Exterior Cleaner. 

Tips bij het gebruiken

Het is vooral belangrijk dat u de plank eerst goed schoon en droog maakt. De hout mag maximaal een vochtpercentage hebben van 17%. Daar boven zal de hechting en de droging niet lekker verlopen. Ook is het belangrijk dat het niet regent tijdens het aanbrengen en 24 uur daarna. De temperatuur dient minimaal 13 graden te zijn voor een goede droging. Warmer dan 28 graden zorgt ook mogelijk voor problemen dus vermijdt dit. Roer de olie goed voor gebruikt, schudden kan ook. Vervolgens brengt u de olie aan met een kwast of een verfroller. Binnen 5 minuten haalt u gemakkelijk olieresten weg met een schone en droge doek. Ziet het oppervlakte er nog niet verzadigd uit na behandeling? Dan brengt u gewoon nog een laag aan. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 20 m2 antraciet woca WOCA Exterieur olie Antraciet 2,5 Liter voor alle houtsoorten Beschermende olie in de kleur antraciet Op voorraad
€ 74,95 Per stuk incl. BTW