Logo Gadero
service

WOCA Exterieur olie Antraciet 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Productnummer
LDS15125
Beschermende olie in de kleur antraciet
antraciet_woca

74,95

incl. BTW

5 stuks op voorraad
48 uur
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zorgt voor een slijtvast oppervlak

  • Beschermt tegen UV

  • Beschermt tegen mos, algen en groene aanslag

  • Geschikt voor alle houten meubelen, terrassen, gevels en meer!

Specificaties

Kleur
Antraciet

WOCA Exterieur olie Antraciet 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Voor de bescherming van uw tuinhout wilt u natuurlijk een hoogwaardige olie. Het liefst ook nog in een prachtige kleur. Woca Exterior Oil beschermt en verkleurt uw hout. In dit geval gaat het om de kleur antraciet. De afwerking van deze olie is mat en transparant. Dat betekent dat de structuur van het hout prachtig zichtbaar ligt. Hoe meer u smeert, des te minder de structuur zichtbaar blijft, hier heeft u zelf dus invloed op.

De olie kan gebruikt worden op alle houtsoorten en wordt gebruikt voor meubelen, terrassen, schuttingen, gevels, tuinhuizen en noem maar op. Het resultaat is altijd mooi. Het onderhoud is gemakkelijk in combinatie met Woca Exterior Cleaner.

Tips bij het gebruiken

Het is vooral belangrijk dat u de plank eerst goed schoon en droog maakt. De hout mag maximaal een vochtpercentage hebben van 17%. Daar boven zal de hechting en de droging niet lekker verlopen. Ook is het belangrijk dat het niet regent tijdens het aanbrengen en 24 uur daarna. De temperatuur dient minimaal 13 graden te zijn voor een goede droging. Warmer dan 28 graden zorgt ook mogelijk voor problemen dus vermijdt dit. Roer de olie goed voor gebruikt, schudden kan ook. Vervolgens brengt u de olie aan met een kwast of een verfroller. Binnen 5 minuten haalt u gemakkelijk olieresten weg met een schone en droge doek. Ziet het oppervlakte er nog niet verzadigd uit na behandeling? Dan brengt u gewoon nog een laag aan.