Logo Gadero
service

WOCA Exterieur olie Naturel 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Woca beschermende olie Naturel 2,5 Liter
exterior_wood_oil_natural_2_5l_617951a

68,95

incl. BTW

36 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Zorgt voor een slijtvast oppervlak

  • Beschermt tegen UV

  • Beschermt tegen mos, algen en groene aanslag

  • Geschikt voor alle houten meubelen, terrassen, gevels en meer!

Specificaties

Te bezichtigen in
Breukelen

WOCA Exterieur olie Naturel 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Woca exterieur olie is een watergedragen product dat uw tuinhout beschermt en tegelijkertijd verfraaid. De olie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In dit geval is de kleur naturel. Dit is een lichte, natuurlijke kleur. Deze kleur is zeer populair bij tuinmeubelen en ander tuinhout. Woca exterieur olie wordt echter niet alleen gebruikt op meubelen. Het product is ook perfect te gebruiken voor vlonders, gevelbekleding, tuinhuizen, overkappingen en noem maar op! De olie is makkelijk in gebruik en ook zeer eenvoudig te onderhouden.

Woca exterieur olie of Woca Exterior oil, is een beschermende olie. Dit houdt in dat de olie is samengesteld om de levensduur van uw hout te verlengen. Na behandeling met dit product is het hout beschermd tegen vuil en water. Het oppervlakte ziet er mooi uit en tegelijkertijd worden algen, schimmels en rot tegen gegaan. De olie is ook verkrijgbaar in allerlei andere kleuren.

Gebruiken

Maak het hout eerst goed droog en schoon. Het hout mag maximaal een vochtpercentage van 17% hebben op het moment van behandelen. Ook is het belangrijk dat het niet te koud is. Wij houden een minimale temperatuur aan van 13 graden. Ook een zeer hoge temperatuur en sterk zonlicht kan beter vermeden worden. Roer voor gebruik het blik goed door. Breng vervolgens de olie aan met een kwast. Begin met de kopse kanten. Na een paar minuten ziet het oppervlakte er geolied uit doordat het water verdampt is. Verwijder binnen 5 minuten overtollige olieresten met een doek. Ziet het oppervlakte er nog niet verzadigd uit? Breng dan nog een laag aan. Gebruik de olie alleen als het droog is. De volledige droging duurt minimaal 24 uur, in die tijd mag het niet in de regen komen.