Blokhut Bastrup 2 Karibu 237 x 237 x 220 cm

Productnummer: KA11097   |   Lessenaarsdak   |   28mm blokhutprofielen   |   Duitse A-merk Karibu

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 999,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 999,95 Standaardproduct Blokhut Bastrup 2 Karibu 237 x 237 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 2 Karibu 237 x 237 x 220 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bastrup 2 Karibu 237 x 237 x 220 cm

Houten Blokhut Bastrup 2 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Kuribu bestaat uit onbehandelde Scandinavisch vuren houten blokhutprofielen van 28 mm groef en veer met 6-plus-hoekverbinding. Blokhut Bastrup 2 valt onder de blokhut 2x2 meter modellen biedt ruimte voor het stallen van uw tuingereedschap en fietsen.

Afmetingen

Bastrup 2 van Karibu is 237 cm breed, heeft een diepte van 237 cm en en hoogte 220 cm. De constructie van deze blokhut bestaat uit 28mm blokhutprofielen met hoekverbindingen en extra brede balken. De 2.8 cm dikke blokhuprofielen zijn eenvoudig te stapelen waardoor dit Bastrup 2 eenvoudig is op te bouwen, ideaal dus voor de handige doe-het-zelver. U kunt deze blokhut gebruiken als bergruimte, maar ook ideaal als buitenverblijf als verlengstuk voor uw tuin. 

De blokhut wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeuren van 140 x 173 cm met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Let op! Bastrup 2 van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje (van binnen en buiten) te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

De lessenaarsdak (met dakhelling van 3 graden) is van 16mm massief hout (mes en groef). Bastrup 2 wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie voor Bastrup 2 is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut. Bastrup 2 beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 28 cm, aan de zijkanten van 17,5 cm en aan de achterkant van 25 cm.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Blokhut Bastrup 2 is het mogelijk om dakgootsets als extra optie mee bestellen (meerprijs). Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een PVC dakgootset met valbuis. De houten en kunststof dakgootsets van Karibu worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer?

Bastrup 2 wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de blokhut. Houten vloer in de bering van Blokhut Bastrup 2 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levering

De levertijd van Bastrup 2 is ca. 3 weken. Bastrup 2 word geleverd als bouwpakket inclusief de bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, tussen maart en oktober, kan de levertijd oplopen (6 - 9 weken).

Overkapping

Bastrup 2 is tevens leverbaar inclusief verspringend dak (overkapping) van 200 cm met als extra optie dichte achterwand en zijwand. Kijk hiervoor onder de catergorie Tuinhuis met plat dak en overkapping. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Basturp 2 Karibu Blokhut Blokhut Bastrup 2 Karibu 237 x 237 x 220 cm   |   Lessenaarsdak   |   28mm blokhutprofielen   |   Duitse A-merk Karibu Ruim op voorraad
€ 999,95 per stuk incl. btw