Logo Gadero
service

Blokhut Henk 600 x 600 x 290 cm + Luifel 75 cm Wanddikte 44 mm

Productnummer
DE11475
Deuren en ramen zowel links als rechts te plaatsen
Wordt geleverd met losse roedes voor deuren en ramen
blokhut_henk
blokhut_henk_vooraanzicht
blokhut_henk_plattegrond
blokhut_henk_zijaanzicht
blokhut_henk_achteraanzicht
Per stuk,vanaf

5.838,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
600 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
290 cm

Plus- en minpunten

  • Erg ruime houten woning die geschikt is voor tuingereedschap en meubelen

  • Wanddikte 44 mm

  • Dubbel Glas

  • Uit te breiden met diverse opties

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

  • Starterset niet inbegrepen

Specificaties

Wanddikte
44 mm
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Gewicht
1700 kg
Kleur
Blank
Diepte
600 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
290 cm
Pakketmaat
600 x 115 x 79
Behandeling
Onbehandeld
Dak type
Punt dak

Blokhut Henk 600 x 600 x 290 cm + Luifel 75 cm Wanddikte 44 mm

Bent u op zoek naar een royale ca. 6 x 6 meter houten blokhut of berging voor het stallen van o.a. buitenmeubelen, tuingereedschap of racefietsen? Blokhut Henk is met zijn ruime afmetingen en dikke wand van 44mm helemaal wat u zoekt. Tuinhuis Henk met zadeldak is een houten blokhut van maar liefst 600 cm breed en 600 cm diep. Deze vierhoekige blokhut met zadeldak heeft een nokhoogte van ca. 290 cm. Aan de voorkant van Blokhut Henk bevindt zich een luifel die nog eens 75 cm extra diepte geeft. De totale diepte van deze houten tunhuis komt daarmee op 675 cm. Deze houten tuinhuis Henk valt onder de ca. 45mm wanddikte blokhut modellen.

Blokhut Henk - wanddikte 44 mm en dubbel glas

Tuinhuis Henk beschikt aan de voorkant over een dubbele deur en 2 vaste ramen die worden geleverd met losse roedes. Blokhut Henk is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 44 mm. Door de dubbele deur heeft houten berging Henk een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen en tuingereedschap. De dubbele deur en twee ramen worden standaard geleverd met dubbel glas, en zijn naar wens link en rechts aan de voorkant te plaatsen.

Door zijn wanddikte van 44mm en grote ramen aan de voorkant is Blokhut Henk ook perfect als houten woning en biedt vollop ruimte voor meubelen. Door dubbel deur en de luifel aan de voorkant kunt u ook beschut genieten van het buitenleven.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 600x600 cm + Luifel 75 cm
Funderingsmaat 580x580 cm
Nokhoogte 290 cm
Ramen 2 Vast (154x95)
Deuren 1 (143x196)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Inclusief Dakshingles Recht (48m2)
Dakoppervlak 44.6 m²
Inhoud 87.4 m³
Oppervlakte (m²) 33.6 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor tuinhuis Henk kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Indien u door ons uw blokhut Henk laat impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog de blokhut af te lakken met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen rood en de wanden wit.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg de (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken en zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u de nerfstructuur zichtbaar houden? Dan adviseren wij om deze blokhut onbehandeld te bestellen en zelf te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 12 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten berging Henk is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen en raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een . Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergronden. In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Henk wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse andere kleuren en patronen tegen een kleine meerprijs. Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen.

Let op! De Dakshingles worden geleverd zonder kit? Bestel kit voor dakbedekking mee, te vinden bij de extra opties.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Henk kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 65mm of 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 500 x 500 cm? Kies dan voor blokhut Hendrick. Wilt u ditzelfde model in 500 x 500 cm met nog een extra diepere luifel? Kies dan voor blokhut Emiel. Mocht u liever een groter model willen met een kleine luifel, dan is blokhut Kay een goede optie. Blokhut Jutka is geschikt als u een L-vormige blokhut wit met een groot luifel.

Montage Service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u meer informatie? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.