Blokhut Katherine 595 x 450 x 243 cm - Wanddikte 58 mm

Productnummer: DE11497   |   Gehard Dubbel Glas   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden

€ 7.139,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 7.139,75 Standaardproduct Blokhut Katherine 595 x 450 x 243 cm - Wanddikte 58 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Katherine 595 x 450 x 243 cm - Wanddikte 58 mm

  • 2 aparte kamers
  • Wanddikte 58 mm
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Katherine 595 x 450 x 243 cm - Wanddikte 58 mm

Op zoek naar een grote houten blokhut met 2 aprte kamers die u wilt gebruiken als berging, vakantie chalet of tuinkantoor? Blokhut Katherine is met zijn ruime afmetingen, indeling met 2 aparte kamers en dikke wand van 58 mm helemaal wat u zoekt. Blokhut Katherine is 595 cm breed, 450 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 243 cm. 

Deze unieke blokhut met zadeldak biedt met zijn 2 aparte kamers vollop mogelijkheden als houten vakantiewoning of tuinkantoor. Aan de voorkant van Blokhut Katherine bevindt zich voor de dubbele deur en te openen raam een overdekt gedeelte van ca. 150 cm diep en 419 cm breed. Deze overdekte ruimte biedt vollop ruimte voor bijvoorbeeld een tuinset waar u heerlijk beschut kunt genieten van het buitenleven. Deze houten woning Katherine valt onder de ca. 6 x 4 meter blokhut modellen.

Via een dubbele deur bereikt u de grote kamer van Blokhut Katherine die met zijn afmetingen van ca. 419 cm breed en 280 cm diep ruimte biedt voor bijvoorbeeld meubelen. Naast de dubbele deur aan de voorkant bevindt zich nog eens een klein te openen raam. Aan de zijkant het tuinhuis bevindt zich een aparte ruimte van ca. 450 cm diep en 156 cm breed. Deze ruimte is via de buitenkant, rechts van de overdekte ruimte, te bereiken via een enkele dichte deur. Aan de voorkant van deze ruimte bevindt zich eveneens een te openen kleine raam. Deze ruimte is door zijn diepe afmetingen te gebruiken als bergruimte voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap. 

Blokhut Katherine - wanddikte 58 mm en gehard dubbel glas

Tuinhuis Katherine beschikt aan de voorkant over een dubbele deur met veel glas en te openen raam. De tweede berging beschikt over een dichte enkele deur en over een te openen raam. Blokhut Katherine is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 58 mm. Door de dubbele deur heeft houten berging Katherine een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen, meubelen en tuingereedschap. De dubbele deur en twee ramen worden standaard geleverd met gehard dubbel glas en losse roedes. Blokhut Kartherine is tevens gespiegeld op te bouwen.

Hout geschaafd Ja Afmetingen 595x450 cm Funderingsmaat 575x430 cm Nokhoogte 243 cm Ramen 2 te openen (87x63) Deuren 1 Dubbel (160x185) 1 Enkel (95x185) Beglazing Gehard Dubbel Glas Daksoort Zadeldak Dakoppervlak 29.6 m² Inhoud 24.1 m³ Oppervlakte (m²) 10.9 m² + 6.3 m² Gespiegeld op te bouwen? Ja Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Katherine kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Katherine. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Katherine laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 8 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschotplanken worden niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we deze grondverf spuitlaag. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan beits in kleur na keuze. 

Fundering

Deze houten blokhut / woning Katherine is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van duurzame dakbedekking in de vorm van Dakhingles in diverse kleuren en patronen. Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Zwart (populair), Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen. 

Let op! Voor het standaard dakleer als voor Dakshingles geldt dat die wordt geleverd exclusief Kit! Bestel kit voor dakbedekking mee, te vinden bij de extra opties (meerprijs).

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van houten blokhut Katherine kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Katherine is 595 cm breed, 450 cm diep en heeft een nokhoogte van 243 cm en een hoogte van ca. 226 cm aan zijkant van het dak. Aan de voorkant bevindt zich een overdekte ruimte van ca. 150 cm diep en 419 cm breed. De grote kamer, te bereiken via de dubbele deur, is ca. 419 x 280 cm. De tweede kamer is ca. 156 cm breed en 450 cm diep. De dubbele deur is voorzien van gehard dubbel glas en is 160 cm breed en 185 cm hoog (inclusief kozijn). De enkel dichte deur, die toegang biedt tot de twee diepe berging is 95 cm breed en 185 cm breed (inclusief kozijn). De twee te openen ramen zijn voorzien van gehard dubbel glas en zijn 87 cm breed en 63 cm hoog (inclusief kozijn). Zowel de dubbele deur als de twee te openen ramen worden geleverd met losse roedes. De funderingsmaat van het tuinhuis Katherine bedraagt 575 x 430 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 58 mm. 

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 595 x 400 cm met 3 aparte kamers? Kies dan voor blokhut Palmar. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 595 x 595 cm met een grote voorluifel? Kies dan voor blokhut Torsten.

Bestel ca. 6x43 meter blokhut Katherine nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Katherine Blokhut Katherine 595 x 450 x 243 cm - Wanddikte 58 mm   |   Gehard Dubbel Glas   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden Op voorraad
€ 7.139,75 Per stuk incl. BTW