Logo Gadero
service

Dikformaat oprit bestrating Bosoven Grijs Genuanceerd 21x7x8cm

Productnummer
EX82110
Zeer geschikt voor uw oprit
Geïmpregneerd
3001128
Per m2

35,36

incl. BTW

Verkocht per 51 stuks á € 26,52

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
21 cm
Breedte
7 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 51 stuks á € 26,52

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor oprit, terras en looppad

  • Zeer sterk

  • Geïmpregneerd dus onderhoudsvriendelijk

  • Alleen aftrillen met rubbermat

  • Niet geschikt voor dakterrassen

Specificaties

Gewicht
180 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
21 cm
Breedte
7 cm
Dikte
8 cm
Benodigde per m2
68

Dikformaat oprit bestrating Bosoven Grijs Genuanceerd 21x7x8cm

Bent u op zoek naar een steen die u verschillende doeleinden kan gebruiken in uw tuin met een robuuste uitstralen? Dan is de Dikformaat Bosoven Grijs Genuanceerd 21x7x8cm wellicht de steen voor u! Deze krachtpatser van A-merk Excluton is zeer geschikt voor uw oprit. Door zijn dikte van 8 cm kan deze steen de belasting van personenauto’s, busjes en zelfs vrachtverkeer verdragen! Maar ook voor uw terras of looppad kunt u deze steen gebruiken. Hiermee geeft u echt karakter aan uw tuin.

Wat is een dikformaat

Een dikformaat is een verzamelnaam voor een klinker van een bepaalde afmeting, namelijk 20 of 21 cm lang, 7 cm breed en tussen de 6 en 9 cm hoog is. Door deze afmetingen heeft u meerdere mogelijkheden qua legverbanden. Wij leggen u hier alles over uit in onze blog! Met 72 dikformaten kunt u 1m2 bestraten. Let er bij het bestellen op dat u deze klinkers per laag aanschaft. Op 1 laag zitten 51 klinkers.

Dikformaat klinkers leggen

Voor uitgebreide stappenplannen over hoe u deze dikformaten moet leggen voor uw terras of oprit verwijzen wij u graag naar onze klustips! Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om te beginnen, inclusief alle extra toebehoren die u voor uw project nodig heeft. Bestel deze eenvoudig mee te uw klinkers zodat u alle materialen tegelijk binnen heeft.

Is dit niet de klinker die u zocht? Bekijk dan ook onze andere oprit bestrating en voor tegels voor uw terras of looppad kunt u een kijkje nemen bij onze betonnen tegels, keramische tegels en natuurstenen tegels. Wij levert bij u aan huis binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland.