Logo Gadero
inspiratieservice

Kapschuur Billund XL Type 8 Red Class Wood 893 x 460 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE12185
Red Class kapschuur met bergingsruimte
Met balustradehek
kapschuur_billund_xl_type_8_blanke_wanden
kapschuur_billund_xl_type_8_blanke_wanden_plattegrond
kapschuur_billund_xl_zijaanzicht_7
Per stuk,vanaf

11.168,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 3.722,95 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 265,71 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
460 cm
Breedte
893 cm
Hoogte
416 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
11.168,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met blanke wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf kapschuur, wel besparing op montage-uren

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Blank
Breedte
893 cm
Diepte
460 cm
Hoogte
416 cm

Kapschuur Billund XL Type 8 Red Class Wood 893 x 460 cm - Blanke wanden

Deze Billund kapschuur XL type 8 biedt een afgeschermd terrasruimte door de achterwand en het balustradehek. Daarnaast is de kapschuur uitgerust met een bergingsruimte met genoeg lichtinval dankzij het deur met glas en raam. De Billund heeft een afmeting van 893 x 460 cm. De bergingsruimte heeft een afmeting van 372 x 279 cm. Het overdekte terras heeft een afmeting van ca. 572 x 372 cm. Deze kapschuur wordt als Doe-het-Zelf pakket geleverd en dient dus nog voor gezaagd te worden.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XL type 8

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Blanke geïmpregneerde Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)

 • Deur: Enkele dichte deur 100 x 205 cm + cilinderslot

 • Raam: Uitzetraam 9-ruits 100 x 155 met 4mm enkelglas

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen, montagehandleiding en hoogwaardig zwart RVS raam-/deurbeslag

Afmetingen Kapschuur Billund XL type 8

Deze kapschuur is 4.6 meter diep, heeft een breedte van 8.93 meter en een hoogte van 4.16 meter. De bergingruimte van 372 x 279 cm heeft een enkele Red Class deur met 4mm enkelglas en hoogwaardig zwart RVS deurbeslag + cilinderslot. Naast de deur is een uitzetraam geplaatst. Het overdekte terras heeft een afmeting van ca. 400 x 586 cm. Het dak heeft een hoogte van 416 cm en loopt aan de achterzijde schuin af tot een hoogte van ca. 125 cm. De Billund kapschuur heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze kapschuur is 893 x 400 cm. De vrije doorgangsruimte aan de voorzijde tussen de staanders is 279 cm en aan de zijkant 179 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XL type 8 bestaat uit trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden worden geleverd met blanke geïmpregneerde enkelzijdige Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk. De 100 x 205 cm enkele deur en 100 x 155 cm uitzetraam worden in Red Class Wood geleverd met hoogwaardig zwart RVS raam-/deurbeslag. De deur wordt met cilinderslot geleverd.

Dakbedekking Billund kapschuur

Deze kapschuur wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. U kunt uw gewenste dakbedekking bij de extra opties selecteren en deze met de kapschuur mee bestellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld verschillende stijlen en kleuren dakshingles. De Aquapan dakpanplaat kiest u als u een lichtgewicht dakpanplaat wenst. Liever een sterkere dakpanplaat? Dan neemt u voor de Easypan dakpanplaat. Als u voor de Aquapan gaat, gebruik dan dakleer als ondergrond om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan. De Billund kapschuren hebben een sterke dakconstructie en daarom kunnen houten dakpannen of gebruikte dakpannen ook geplaatst worden.

Dakgootset

Om het hemelwater van de kapschuur op te vangen kan een dakgootset bevestigd worden aan het dak. Een Verzinkte dakgootset van 125 mm breed kan bij de extra opties tegen meerprijs besteld worden.

Montage tips

Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Een complete set betonpoeren zijn bij de extra opties mee te bestellen. U heeft hierbij de keuze uit betonpoeren met Verzinkte hoogteverstellingen of van RVS. Behandel de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van de vergrijzing van het hout.

Belangrijk: De middelste staander (zie plattegrond) is optioneel bij het plaatsen van de achterwand.

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zijn deze toch niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om de Billund XL kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden.

Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren.

Maatwerk Overkapping

U wilt toch een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze handige klustips overkapping bouwen. Hier zijn stappenplannen en 3D-tekeningen te vinden.