#140 Mix & Match schutting plaatsen

In aflevering 140 van Gadero TV laat Ronny zien hoe u Mix & Match stapelpanelen kunt combineren en plaatsen. Hiermee kunt u uw schutting naar eigen smaak indelen.

Mix schutting

Stapelpanelen van hout en composiet

Gadero heeft deze stapeldelen voor uw eigen Mix & Match schutting in veel verschillende materialen en kleuren in het assortiment. U kunt kiezen tussen houten- of composietdelen. In de houtcategorie zijn stapeldelen beschikbaar in Lariks Douglas (naaldhout) en Jatoba (tropisch hardhout). De composiet variant hebben wij in de kleuren licht grijs, donker antraciet, volledig zwart, en bruin beschikbaar. Hierbij hebben de licht grijze en bruine variant een mooie vlamtekening, wat voor een levendige schutting zorgt. Voor een echte opvallende schutting zijn ook aluminium profielen verkrijgbaar, deze profielen zijn goed te combineren met bijna alle varianten.

Voor een goede basis van de schutting krijgt u onderprofielen meegeleverd en als strakke afwerking voor de bovenkant zijn bovenprofielen beschikbaar. De meest populaire kleurencombinatie is antraciet met Jatoba hardhout. Klanten met een kleiner budget kiezen voor Lariks Douglas houten stapeldelen in plaats van Jatoba.

Mix and match schutting

Schuttingpaal Antraciet

Bij de Mix & Match systemen krijgt u standaard antraciet aluminium palen geleverd. In het voorbeeld van de video wordt een lengte gebruikt van 1.80 meter, maar deze palen zijn ook in langere lengtes verkrijgbaar. Werk tijdens het plaatsen van een Mix & Match schutting per segment, dus per tuinscherm. Plaats de palen in de grond of schuif ze in de paalhouder. Zet van te voren alle palen vast met een betonmix. De stapelpanelen mogen niet vast worden gezet aan de paal, omdat het hout dan niet vrij kan bewegen. Doordat de palen van antraciet zijn is het belangrijk om zorgvuldig met de palen te werken, aangezien eventuele beschadigingen snel te zien zijn op dit materiaal. Om de palen netjes af te werken kunt u een paalkap bevestigen. Deze kunnen ook worden vervangen door paalkappen met een solar lampje voor een mooi effect.

Mix schutting

Dit Mix & Match systeem is een lichter alternatief voor de betonpalen van Gadero TV 68

Wilt u uw schutting ook naar eigen smaak indelen? Met deze Mix & Match stapeldelen kunt u eindeloos combineren en variëren met verschillende materialen en kleuren.

Wilt u meer tuininspiratie opdoen? Lees dan onze blogs.

Abonneer ook op ons gratis Youtube kanaal en kijk elke week een nieuwe Gadero TV! 

Abonneer Nu op het Youtube kanaal

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op Facebook voor speciale acties, houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes!

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor doe-het-zelf klustips, de houtsoort van de maand, hout trends en meer.

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz.

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram