Nu 10% korting op alle sierbestrating Klik hier voor meer info

Palissade

Wat is een palissade? Palissade beton herken je aan de aaneengesloten rij van betonnen elementen. Dit staat ook wel bekend als palissadebanden. Deze palissadebanden zijn verkrijgbaar in rechthoekige of ronde vormen en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ze zijn geschikt als grondkering of als opsluitband, maar ook als laag hekje of border. Wij bieden een ruim assortiment palissadebanden in verschillende formaten en kleuren van topmerken als Excluton en Gardenlux

Bestel vandaag en wij leveren uw nieuwe palissadebanden binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Heeft u een spoedklus? Bekijk dan ons 48 uurs assortiment opsluitbanden. Hier vindt u alle opsluitbanden en palissadebanden die wij binnen 2 werkdagen aan u leveren. 

Hoe palissade plaatsen?

U plaatst een palissadeband op een vergelijkbare manier als een opsluitband. De palissade wordt half of tot 1/3 ingegraven, afhankelijk van het formaat en uw persoonlijke smaak. Ga als volgt te werk: 

  1. Graaf een geul tot de gewenste diepte.
  2. Plaats de palissadebanden hier in en zorg dat ze waterpas staan. Zo zorgt u ervoor dat de patronen mooi doorlopen.  
  3. Vul de geulen aan met zand en stamp dit goed aan. Controleer nog even of de palissaden nog waterpas staan en genoeg stabiliteit hebben. 
  4. U kunt nu verder met uw tuinklus. 

Waarom palissaden? 

Palissaden zijn net als opsluitbanden veelzijdig te gebruiken. Om uw oprit of terras tegels op hun plek te houden, als grondkering, tuinafscheiding of als sierbak voor split en grind. Het doel van de palissade bepaalde de dikte die u nodig heeft. Bij zware belasting zoals een oprit raden wij een minimale dikte van 8 cm aan. Voor lichte belasting zoals een looppad volstaat 6 cm dikte en voor decoratie is 5 cm dikte voldoende. Wilt u meer weten over het gebruik en de voordelen van opsluitbanden? Lees dan onze blog Waarom opsluitbanden

Bent u klaar om uw droomtuin te verwezenlijken? Vergeet niet om uw betontegels of keramische tegels mee te bestellen. Daarnaast vindt u bij ons ook een ruim assortiment stapelblokken voor een mooie border of bloembak en verschillende soorten drainage om wateroverlast in uw tuin te voorkomen.
 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode