Houten Frame 200 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek Zand kleur met 85 x 85 mm houten frame

EUTR

Productnummer: NZ8932-2000-3000-zand   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Nesling Harmonicadoek Zand   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)

Aangepaste levertijd 3 weken

€ 759,00 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Frame 200 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek Zand kleur met 85 x 85 mm houten frame

  • Inclusief op maat gezaagd Douglas hout pakket
  • Inclusief Nesling Coolfit Harmonica Schaduwdoek Zand
  • Inclusief Nesling Pergola Kits

Houten Frame 200 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek Zand kleur met 85 x 85 mm houten frame

Zelf een pergola bouwen in uw tuin? Met dit complete "stand alone" pergola pakket van het topmerk Nesling maakt u snel een professionele vrijstaande pergola van hout. Deze complete "stand alone" pergola set bestaat uit een op maat gezaagd houtpakket van blank geschaafd Douglas hout, een zandkleurige Harmonica Schaduwdoek van 200 x 300 cm en 4 Pergola Kit hoek elementen van Nesling. Dit pergola totaalpakket met Nesling harmonica schaduwdoek wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie op schimmelvorming en houtrot.

Het complete meegeleverde houtpakket (blank) bestaat uit op maat gezaagde houten balken (staanders en liggers) van geschaafd Douglas hout. De houten balken hebben allemaal een dikte van 8,5 x 8,5 cm. De buitenmaat van deze Pergola is 227 cm breed en 317 cm lang. De binnenmaat is 210 cm breed en 300cm lang. Het meegeleverde Harmonicadoek is 200 cm breed en 300 cm lang en wordt geleverd met bevestingsmateriaal, katrollenset en montagehandleiding. Voor een goede verankering plaatst u de staanders circa 50 cm in de grond. De pergola heeft dan een totale hoogte van circa 250 cm.

De liggers en staanders verbindt u met de meegeleverde Pergola Kit hoek elementen van Nesling (4 stuks). Deze  fraaie zwarte unieke hoek elementen van gepoedercoat staal zijn inclusief bevestigingsmateriaal. De hoek elementen zijn niet zichtbaar aan de buitenkant van de pergola door het unieke open design.

Het fraaie Coolfit Harmonica Schaduwdoek in de kleur Zand blokkeert maar liefst 90 % van de UV straling. Het harmonicadoek is vuilafstotend, en kan met behulp van stalen kabels en trekkoord open en dicht worden geschoven. Door de combinatie van de pergola en het schaduwdoek, creëert uw een trendy beschermde schaduwplek in uw tuin.

Tip:

Wilt u de Pergola plaatsen op een houten vlonderterras? Bestel hier ook het Pergola Kit vloer element van Nesling, waarbij u een stevige verbinding maakt tussen de houten ondergrond en de staanders van de pergola. Met de beschermhoes van Nesling verlengt u de levensduur van het Harmonica schaduwdoek (aanbevolen).


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Pergola Stand Alone Zand Kleur Nesling Houten Frame 200 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek Zand kleur met 85 x 85 mm houten frame EUTR   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Nesling Harmonicadoek Zand   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)
€ 759,00 per stuk incl. btw