Houten aanbouw frame 200 x 400 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13013-2000-4000-antraciet   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 769,00 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 200 x 400 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek Zand Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 200 x 400 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Kies dit Nesling schaduwdoek met antraciet kleur als u op zoek bent naar een complete schaduwdoek set met frame. De set bestaat uit staanders, liggers, schoren, hoek element, muur element en een harmonicadoek van 200B x 400L cm. Alles is op maat gezaagd dus erg gemakkelijk voor u. Het harmonicadoek kan open en dicht en dit maakt het zo’n ideale pergola. Dit muurmodel sluit mooi aan op uw woning en bij plaatsing boven een raam zorgt het schaduwdoek ervoor dat het zomers ook in huis minder warm is.

Afmetingen

Zonder stevig frame heeft u niks aan een schaduwdoek, daarom worden er dikke staanders meegeleverd van 8.5 cm breed bij 8,5 cm dik en 3 meter lang. De lange palen zijn bedoeld om 50 cm in de grond te plaatsen wanneer u dit doet is het verstandig om de palen te beitsen van te voren. Deze staanders op een vlonder plaatsen? Dat kan met de Nesling vloerelementen. De totale buitenmaat van het frame is 227B x 409L cm met een binnenmaat van 210B x 400L cm. 

Kit

Zoals eerder gezegd is dit een schaduwdoek muurmodel. Om de liggers goed aan de muur te bevestigen worden er 2 Nesling muurelementen meegeleverd. Deze zijn niet alleen gemakkelijk te bevestigen, maar maken het ook nog eens een erg stevig geheel. Om deze liggers op de staanders te bevestigen zijn de Nesling hoek elementen ontworpen, alles voor uw gemak. Van buitenaf zijn deze elementen niet zichtbaar dus heeft het frame een mooie open look. 

Opties

Van Zeeland tot aan Friesland Gadero levert overal in Nederland voor de deur. Zat u aan een andere maat of kleur schaduwdoek te denken? Ook dit kan bij ons.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Schets Pergola Nesling aanbouw model A Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 200 x 400 cm met Harmonicadoek antraciet en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling
€ 769,00 Per stuk incl. btw