Houten aanbouw frame 290 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13015-2900-3000-antraciet   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Antraciet Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 809,00 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 290 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek antraciet Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 290 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Met dit handige op maat gezaagde pergola pakket bouwt u eenvoudig een frame voor uw Nesling schaduwdoek. Dit aanbouw frame van Lariks Douglas komt aan uw huis vast te zitten. In dit frame hangt u het meegeleverd Nesling schaduwdoek van 290 cm breed bij 300 cm lang. De schaduwdoeken van Nesling houden 90% van alle UV straling tegen. Zo heeft u in de zomer een heerlijk plekje in de schaduw om te loungen. Het harmonicadoek is ervoor gemaakt dat hij gemakkelijk open en dicht kan, zo kan u ook nog van de zon genieten. 

Lariks Douglas

Het ideale aan dit pakket is dat alles voor u op maat is gezaagd dit scheelt u een hoop werk en berekening. Het frame is van de populaire houtsoort Lariks Douglas. De twee staanders zijn 85 x 85 x 3000 mm. Om het frame goed in de grond te verankeren graaft u de staanders zo’n 50 cm in. Wanneer u met Lariks Douglas werkt is het een must om palen eerst te beitsen voordat u ze in direct contact met de grond brengt. De Nesling vloerelementen kan u apart bij bestellen zodat u het frame ook op een veranda of steiger kan plaatsen.

Nesling Elementen

Het uiteindelijke frame heeft een uiteindelijke buitenmaat van 317B x 309L een binnemaat van 300B x 300L. Om het frame aan de muur te bevestigen monteert u de meegeleverde muurelementen. Deze speciale muurelementen zijn ook van Nesling en zorgen ervoor dat uw liggers goed aan het huis worden bevestigd. Daarnaast worden er ook Nesling hoek elementen meegeleverd. Deze hebben als functie om de liggers goed aan de staanders te bevestigen.

Opties

Van Leeuwarden tot aan Tilburg wij bezorgen overal aan huis. Is dit niet het juiste model? Wij hebben alle schaduwdoek modellen van Nesling in vele kleuren.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Schets Pergola Nesling aanbouw model A Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 290 x 300 cm met Harmonicadoek antraciet en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Antraciet Nesling
€ 809,00 Per stuk incl. btw