Houten aanbouw frame 290 x 400 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13017-2900-4000-antraciet   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Antraciet Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 829,00 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 290 x 400 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek antraciet Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 290 x 400 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Bent u een handige doe-het-zelf-klusser en op zoek naar een kant en klaar houtpakket voor een schaduwdoek frame? Dan is dit een match, het schaduwdoek pakket van Nesling wordt geleverd met al het hout voor een frame op maat gezaagd en inclusief alle bouten en schroeven. Het Nesling schaduwdoek met antraciet kleur is 290 cm breed en 400 cm lang. Door het grote oppervlak van het doek bedekt u een ruim gedeelte met schaduw op de mooie zomerdagen. Het doek verschuifbaar dus kan u er ook voor kiezen om wel in de zon te zitten.

Lariks Douglas

Het frame bestaat volledig uit A-kwaliteit Lariks Douglas hout voor een sterke constructie. De staanders van 3 meter lang en 85 mm dik en breed graaft u een stukje in de grond ca. 50 cm. Zo voorkomt u dat de palen gaan wiebelen en het frame instabiel wordt. Wanneer u Lariks Douglas in direct contact met de grond brengt moet u de palen eerst wel even behandelen met tuinbeits. Het frame heeft een binnenmaat van 300 cm breed en 400 cm lang en de buitenmaat is 317 cm breed en 409 cm lang.

Nesling Kit

Het frame moet nog wel aan de muur bevestigd worden, dit kan met de handige meegeleverde Nesling muur kit. Deze kit zorgt ervoor dat de liggers muurvast worden bevestigd. De liggers kan u bovenop de staanders plaatsen door middel van de hoekelementen deze komen aan de binnenkant van de pergola hierdoor heeft de buitenkant een strakke open houtlook. 

De Nesling elementen zijn volledig van gepoedercoat staal. Wanneer staal een poedercoating heeft is het veel beter bestand tegen wind, regen en andere weersomstandigheden. Nesling heeft ook nog vloerelementen die u kan gebruiken wanneer u het frame op een positie wil plaatsen waarbij u de palen niet in de grond kan verankeren.

Toch op zoek naar een andere maat of model Nesling schaduwdoek pakket? Deze vindt u ook bij ons.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Schets Pergola Nesling aanbouw model A Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 290 x 400 cm met Harmonicadoek antraciet en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Antraciet Nesling
€ 829,00 Per stuk incl. btw