Houten aanbouw frame 370 x 370 cm met Nesling Harmonicadoek antraciet met 12 x 12 cm Geïmpregneerd hout

Productnummer: NZ13018-3700-3700-zandkleur   |   11.5 x 11.5 cm dikte geschaafde schoren, staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling

€ 1.119,00 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 23,78 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 370 x 370 cm met Nesling Harmonicadoek antraciet met 12 x 12 cm Geïmpregneerd hout

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek antraciet Nesling + doekbevestiging
  • Schoren, Staanders & Liggers van glad geschaafd en geimpregneerd hout
  • Met luxe gepoedercoate Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren

Houten aanbouw frame 370 x 370 cm met Nesling Harmonicadoek antraciet met 12 x 12 cm Geïmpregneerd hout

Met een schaduwdoek van Nesling creëert u zelf een fijne koele loungeplek in uw tuin, het doek heeft een antraciet kleur. Het ideale van deze set is dat u het frame op maat gezaagd meegeleverd krijgt. Zo hebt u direct alle benodigdheden bij een zodat u een pergola met schuifbaar schaduwdoek van 370 cm breed en 370 cm lang direct kan monteren. Dit is een aanbouw frame dus deze plaatst u tegen uw huis aan. Wanneer dit boven een raam is heeft u niet alleen schaduw in de tuin, maar zal het tijdens de hete zomerdag ook koeler in huis zijn. De schaduwdoeken van Nesling weerhouden maar liefst 90% van alle uv straling.

Maten pakket

Een nesling doek met het oppervlak van 370 x 370 cm is redelijk groot, daarom worden er extra robuuste staanders meegeleverd. Het pakket bestaat uit glad geschaafd en geïmpregneerd hout. Hiervan zijn 2 staanders elk van 12x12 cm en 3 meter lang. Deze staanders plaatst u zo’n 60 cm in de grond, wel behandelen met teer.

Om de pergola af te maken worden er 3 liggers van 4 meter meegeleverd die samen de ringbalk vormen. Om het frame extra stevig te maken worden er ook schoren meegeleverd. Ook zijn alle bouten en moeren inclusief. Nesling heeft ook speciale vloerelementen ontworpen, ideaal voor op de vlonder of wanneer u niet de mogelijkheid heeft om de grond in te gaan.

Het frame heeft een buitenmaat van 404 cm breed en 404 cm lang. De binnenmaat van het frame is 380 x 380 cm. 

Wilt u ook een houten balk aan de muur? Bestel dan een 45x145 mm balk mee van minimaal 4 meter. Monteer deze met 100mm slagpluggen of kozijnpluggen aan uw gevel.

Maak uw schaduw/zon terras helemaal af. Bestel ook een fraaie buitenvloer en beschermhoes mee!

Nesling elementen

U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u de liggers aan de muur bevestigd want ook daar heeft Nesling een oplossing voor. Dit pakket bevat standaard de Nesling muur elementen waarmee u eenvoudig de liggers aan de muur monteert. Om de ringbalk stevig op de standaards te bevestigen heeft Nesling hoek elementen gemaakt die zorgen voor een stevig geheel. Deze elementen zijn van gepoedercoat staal, dit is een behandeling die er voor zorgt dat het staal langer mooi blijft en gaat corrosie tegen.

Wou u toch een frame dat op zichzelf staat of is de maat doek niet juist? Wij hebben alle typen Nesling schaduwdoeken.


 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Vierkant model aanbouw veranda antraciet grijs schuif doek Houten aanbouw frame 370 x 370 cm met Harmonicadoek antraciet met 12x12 cm geïmpregneerde palen   |   11.5 x 11.5 cm dikte geschaafde schoren, staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling Op voorraad
€ 1.119,00 Per stuk incl. BTW