Houten aanbouw frame 370 x 370 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 11 x 11 mm houten frame

Productnummer: NZ13018-3700-3700-zandkleur   |   11 x 11 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 1.119,00 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 370 x 370 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 11 x 11 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek antraciet Nesling
  • Extra dikke 11 x 11 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig van Lariks douglas hout

Houten aanbouw frame 370 x 370 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 11 x 11 mm houten frame

Met een schaduwdoek van Nesling creëert u zelf een fijne koele loungeplek in uw tuin, het doek heeft een antraciet kleur. Het ideale van deze set is dat u het frame op maat gezaagd meegeleverd krijgt. Zo hebt u direct alle benodigdheden bij een zodat u een pergola met schaduwdoek van 370 cm breed en 370 cm lang direct kan monteren. Dit is een aanbouw frame dus deze plaatst u tegen uw huis aan. Wanneer dit boven een raam is heeft u niet alleen schaduw in de tuin, maar zal het tijdens de hete zomerdag ook koeler in huis zijn. De schaduwdoeken van Nesling weerhouden maar liefst 90% van alle uv straling.

Maten

Een nesling doek met het oppervlak van 370 x 370 cm is redelijk groot, daarom worden er extra robuuste staanders meegeleverd. Het pakket bestaat uit Lariks Douglas hout. Hiervan zijn 2 staanders elk van 11 cm, dik 11 cm breed en 3 meter lang. Deze staanders plaatst u zo’n 50 cm in de grond. Denk er wel aan om deze palen te beitsen. Om de pergola af te maken worden er 3 liggers meegeleverd die samen de ringbalk vormen. Om het frame extra stevig te maken worden er ook schoren meegeleverd. Ook zijn alle bouten en moeren inclusief. Nesling heeft ook speciale staanders ontworpen, ideaal voor op de vlonder of wanneer u niet de mogelijkheid heeft om de grond in te gaan.

Het frame heeft een buitenmaat van 402 cm breed en 391 cm lang. De binnenmaat van het frame is 380 x 380 cm. 

Nesling elementen

U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u de liggers aan de muur bevestigd want ook daar heeft Nesling een oplossing voor. Dit pakket bevat standaard de Nesling muur elementen waarmee u eenvoudig de liggers aan de muur monteert. Om de ringbalk stevig op de standaards te bevestigen heeft Nesling hoek elementen gemaakt die zorgen voor een stevig geheel. Deze elementen zijn van gepoedercoat staal, dit is een behandeling die er voor zorgt dat het staal langer mooi blijft en gaat corrosie tegen.

Wou u toch een frame dat op zichzelf staat of is de maat doek niet juist? Wij hebben alle typen Nesling schaduwdoeken
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Schets Pergola Nesling aanbouw model A Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 370 x 370 cm met Harmonicadoek antraciet en 11x11 mm Lariks Douglas   |   11 x 11 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling
€ 1.119,00 Per stuk incl. btw