Wovar Slangenboor voor hout 12 x 460 mm

Productnummer: WV66256 Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai

Voor- en nadelen van Wovar Slangenboor voor hout 12 x 460 mm

  • Extra gehard staal
  • Vlijmscherp
  • Lange levensduur

Wovar Slangenboor voor hout 12 x 460 mm

De slangenboor 12 x 460 mm is gemaakt van extra gehard staal en heeft daardoor een lange levensduur en is ijzersterk. Ook is deze lange houtboor voorzien van een vlijmscherp centreerpunt. Hierdoor kunt u eenvoudig erg nauwkeurig voorboren. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken of de slangenboor wel op uw boormachine past. Door de zeskantige kop past deze slangenboor geschikt voor iedere boormachine.

Voor deze slangenboor is een krachtige boormachine vereist. Druk de boor niet in één keer door het hout. Beweeg de lange houtboor telkens 2 centimeter in en uit het hout zodat het zaagsel kan worden afgevoerd en de boor niet te warm wordt.

Voorboren lange schroeven

Met deze slangenboor kunt u voorboren in de hardste hardhoutsoorten zoals Azobe, Ipe en Bankirai. De boor is 12 mm dik en 46 cm lang en kan daardoor zeer diepe gaten boren. Dit maakt deze lange hardhoutboor geschikt voor het voorboren voor lange schroeven. 
 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar-Slangenboor-Hardhout-6mm Wovar Slangenboor voor hout 12 x 460 mm Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai Op voorraad
€ 11,54 Per stuk incl. BTW