Wovar Slangenboor voor hout 7 x 460 mm

Productnummer: WV66251 Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai

€ 6,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Slangenboor voor hout 7 x 460 mm

  • Extra gehard staal
  • Vlijmscherp
  • Lange levensduur

Wovar Slangenboor voor hout 7 x 460 mm

De slangenboor voor hardhout 7 x 460 mm is geschikt voor het voorboren van M6 slotbouten die verzinkt, RVS of zwart zijn. Deze boor is 46 cm lang en 7 mm dik. Hierdoor heeft u nooit meer last van het probleem dat uw boormachine de lange schroeven niet volledig in het hout kan draaien. De lange hardhoutboor kunt u gebruiken om voor te boren in hardhout soorten zoals Azobe, Ipe en Bankirai. Door de zeskantige kop past deze slangenboor geschikt voor iedere boormachine.

Voor deze slangenboor is een krachtige boormachine vereist. Druk de boor niet in één keer door het hout. Beweeg de lange houtboor telkens 2 centimeter in en uit het hout zodat het zaagsel kan worden afgevoerd en de boor niet te warm wordt.

Slangenboor hardhout

De zeskantige kop is universeel waardoor deze slangenboor op iedere boormachine past. Doordat de lange hardhoutboor een vlijmscherpe centreerpunt heeft, kunt u zeer nauwkeurig boren. De slangenboor voor hardhout 7 x 460 mm is gemaakt van extra gehard staal en heeft daarom een zeer lange levensduur. 
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar-Slangenboor-Hardhout-7mm Wovar Slangenboor voor Hardhout 7 x 460 mm Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai Op voorraad
€ 6,95 Per stuk incl. BTW