Logo Gadero
service

Stapelblokken Linia Excellence Vento 15x15x60cm Granietgrijs

Productnummer
EX22400
Creëer diepte en een ruimtelijk effect in uw tuin
Vorstbestendig
7000422
Per stuk

6,75

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
15 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Uniek stapelblok

  • Ook geschikt voor opritten

  • A-kwaliteit van Excluton

Specificaties

Gewicht
30,38 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
15 cm
Breedte
15 cm
Behandeling
Onbehandeld
Afwerking/stijl
Strak

Stapelblokken Linia Excellence Vento 15x15x60cm Granietgrijs

De stapelblokken Linia Excellence Vento Granietgrijs zijn gemaakt van beton en multi-inzetbaar in uw tuin. Met dit muurelement in het popualire formaat 15x15x60cm creëert u de meest uiteenlopende muurtjes, borders en plantenbakken. Ook zorgen deze stapelblokken ervoor dat u met hoogte verschillen een ruimtelijk effect creëert. Naast hun unieke vorm hebben deze blokken ook groeven aan 1 kant, wat ze ook weer anders maakt dan doorsnee stapelblokken. U maakt uw creaties helemaal af met split & grind.

Stapelblokken Linia Excellence Vento plaatsen

Omdat deze stapelblokken makkelijk te hanteren zijn, kunt u eenvoudig zelf uw nieuwe creaties maken. Steenlijm is voldoende om de blokken stevig te plaatsen. Wij raden u wel aan om te zorgen voor een goede fundering wanneer u 3 of meer lagen op elkaar stapelt. Zoekt u meer tips over het plaatsen van stapelblokken? Bekijk de bovenstaande video of lees onze klustip!

Niet het muurelement die u zocht?

Mocht de Linia Excellence Vento Granietgrijs 15x15x60cm niet bij u in de smaak vallen dan vindt u bij Gadero altijd een alternatief dat bij u past in ons ruime assortiment muurelementen en stapelblokken. Ook voor alle andere tuinproducten kunt u terecht bij Gadero. Wij bieden altijd A-kwaliteit sierbestrating en toebehoren zoals keramische tegels, betontegels, watergoten, zand en onderhoudsmiddelen. Maak uw bestelling compleet en ontvang deze binnen enkele werkdagen bij u aan huis.