Logo Gadero
inspiratieservice

Stapelblokken Linia Excellence Vento 15x15x60cm Nero

Productnummer
EX32400
Creëer diepte en een ruimtelijk effect in uw tuin
Vorstbestendig
7000423
Per stuk

6,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
15 cm
Materiaalsoort
Beton
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • A-kwaliteit van Excluton

  • Ook geschikt voor opritten

  • Creëer eenvoudig diepte in uw tuin

Specificaties

Gewicht
30,38 kg
Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet
Lengte
60 cm
Breedte
15 cm
Dikte
15 cm
Afmetingen
15x15x60 cm

Stapelblokken Linia Excellence Vento 15x15x60cm Nero

Deze betonnen stapelblokken Linia Excellence Vento in de kleur Nero hebben het populaire formaat 15x15x60cm en zijn multi-inzetbaar in uw tuin! U creëert eenvoudig een ruimtelijk effect en meer diepte in uw tuin door met deze stapelblokken hoogte verschillen aan te brengen in de vorm van borders, plantenbakken en afscheidingen. Wat deze stenen uniek maakt ten opzichte van andere stapelblokken zijn de schuine groeven die zich op 1 kant van de stapelblokken bevinden. U maakt uw nieuwe bouwwerk helemaal af met split & grind.

Stapelblokken Linia Excellence Vento Nero plaatsen

Omdat deze stapelblokken makkelijk zelf te hanteren zijn kunt u ze ook eenvoudig zelf plaatsen. U heeft slechts steenlijm nodig om uw nieuwe border of muurtje stevig te maken. Wij raden u wel aan om bij bouwwerken van 3 of meer lagen een goede fundering aan te leggen. Wilt u meer tips en uitleg over het plaatsen van muurelementen? Lees dan onze klustip of bekijk de bovenstaande video.

Niet de muurelementen die u zocht?

Bent u op zoek naar andere muurelementen? Bij Gadero vindt u een zeer uitgebreid assortiment muurelementen en stapelblokken waar u altijd een geschikt blok voor u tegenkomt. Daarnaast bestelt u bij Gadero ook uw andere sierbestrating producten zoals terrastegels, watergoten, onderhoudsmiddelen en zand. Maak uw bestelling compleet en wij leveren deze bij u thuis binnen enkele werkdagen.