Terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Misto

Productnummer: EX606006   |   Grote terrastegels met moderne kleur   |   Geborsteld en geïmpregneerd

€ 29,94 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Misto

  • Luxe uitstraling
  • Warme kleur
  • Voelen zijdezacht aan
  • Zeer eenvoudig in onderhoud
  • Niet geschikt voor de oprit
  • Niet geschikt voor aftrillen

Terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Misto

De terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Misto van Excluton een populaire tegel door zijn grote formaat en warme kleur. Hierdoor past hij in vrijwel elke tuinstijl. Maar naast een fraai uiterlijk hebben deze tegels ook een aantal praktische voordelen. Omdat ze relatief licht van gewicht zijn, zijn ze ook erg geschikt voor uw dakterras. Daarnaast voelen deze tuintegels zijdezacht aan en zijn ze erg onderhoudsvriendelijk door hun speciale behandeling. Deze tegels zijn echter niet geschikt voor opritten of om af te trillen door hun dikte van 4 cm. 

Geïmpregneerd & geborsteld

Omdat deze tegels geborsteld zijn met speciale koolstofborstels voelen ze zeer zacht aan en zijn de poriën in de tegels verder afgedicht. Deze behandeling zorgt ervoor dat het voetcomfort verhoogd wordt zodat u er gerust met blote voeten over kan lopen en kinderen er heerlijk op kunnen spelen. Tevens zorgt dit ervoor dat vocht en vuil minder snel in de tegels kunnen trekken en uw bestrating bevuilen. Dit effect wordt versterkt door de impregnatielaag. U kiest met deze tegel dus voor duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. 

Terrastegels leggen

Voor u begint met het aanleggen van 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Misto terrastegels is het van belang dat uw ondergrond hier geschikt voor is. Wij raden een zandbed aan van 10 à 15 cm dik die u aan trilt. Leg de tegels voorzichtig en niet te strak om breuken te voorkomen. Klop alleen aan met een rubberen hamer, tril niet af! Sluit uw nieuwe bestrating af met opsluitbanden om verzakking te voorkomen en veeg een goede voegmortel in de voegen om onkruid tegen te gaan. Bekijk onze video of lees onze blog voor een uitgebreide uitleg van alle stappen en benodigdheden van alle producten die u nodig heeft.

Zoekt u een andere tegel? De Excluton 60Plus lijn biedt deze tegel aan in vele kleur en formaat varianten. Liever geen betontegel? Gadero heeft ook een ruim assortiment keramische tegels en natuursteentegels. Wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Sfeerbeeld 60Plus Soft Comfort Misto 60x60x4cm Terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Misto   |   Grote terrastegels met moderne kleur   |   Geborsteld en geïmpregneerd Op voorraad
€ 29,94 per m2 incl. BTW