Tuinhuis Merseburg 3 Karibu met overkapping 378 x 154 x 219 cm

Productnummer: KA68763   |   14mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief moderne dubbele vleugeldeur

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 699,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 699,95 Standaardproduct Tuinhuis Merseburg 3 Karibu met overkapping 378 x 154 x 219 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Merseburg 3 Karibu met overkapping 378 x 154 x 219 cm

  • Duitse A-kwaliteit
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Van duurzaam Scandinavisch Sparrenhout
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Merseburg 3 Karibu met overkapping 378 x 154 x 219 cm

Tuinhuis Merseburg 3 met overkapping uit de Eco-Serie van het Duitse A-merk Karibu is een populaire houten tuinhuis met plat dak en dakaanbouw die eenvoudig kan worden opgebouwd middels het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.4 cm dikte onbehandelde Scandinavisch vuren profielen. Tuinhuis Merseburg 3 met aanbouw van Karibu van 4x2 meter is daardoor perfect voor de echte doe-het-zelver. Het tuinhuisje valt wel onder de blokhut 3x2 meter modellen. Deze moderne houten berging met sleepdak kan worden uitgebreid met tal van diverse opties waaronder dakbedekking, een dichte achterwand en een houten vloerpakket. 

Let op! Tuinhuis Merseburg 3 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje van binnen en buiten te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Houten tuinhuis Merseburg type 3 met aanbouwdak is 378 cm breed, 154 cm diep en heeft een maximale hoogte van 219 cm (aan de voorkant). Merseburg 3 van Karibu wordt geleverd met een houten basis berging van 212 cm breed inclusief aanbouwdak van 166 cm breed waardoor de totale breedte uitkomt op 378 cm. De hoogte van de achterkant van deze populaire houten berging bedraagd 192 cm. De binnenmaat van de basis houten berging is 205 x 148 cm. Dit huisje wordt gelverd met dubbele vleugeldeuren (58,5 cm x 176 cm) met elke 2 lichtuitsneden met kunstglas en een veiligheidssluiting. Merseburg 3 uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 14 mm met een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch Sparrenhout, met een pefecte pasvorm en wat waterafstotend werkt.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Merseburg 3 beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 7 graden waardoor regenwater niet op het dak blijft staan. Het dak van dit fraaie moderne tuinhuis beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 11.5 cm, aan de achterkant van 8 cm en aan de zijkant van 5 cm. Het dak van houten tuinberging Merseburg type 3 bestaat uit dakplaten.

Tuinhuis Merseburg 3 wordt door Karibu standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Dichte Achterwand

Merseburg 3 wordt standaard geleverd met een open overkapping met een breedte van ca. 166 cm. Langer genieten van het buitenleven? Voor de overkapping is het tevens mogelijk om een achterwand als extra optie mee te bestellen. Kijk bij de extra opties wanneer u een onbehandelde achterwand voor de overkapping bij Merseburg 3 wenst mee te bestellen. 

Houten vloer

Merseburg 3 met overkapping van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in het basis huisje. Houten vloer in de berging van Merseburg 3 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Merseburg 3 wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geimpregeneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Houten tuinhuis type Merseburg 3 kan tevens geleverd worden zonder aanbouwdak. Kijk hiervoor o.a. bij alternatieven van dit product onderaan deze pagina. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Merseburg 3 Karibu met aanbouwdak Tuinhuis Merseburg 3 Karibu met overkapping 378 x 154 x 219 cm   |   14mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief moderne dubbele vleugeldeur
€ 699,95 per stuk incl. btw