Tuinhuis Qubic Terragrijs Karibu 246 x 246 x 214 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11229 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief zelfklevende dakfolie

Aangepaste levertijd Levertijd 2-4 weken

€ 1.839,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 39,10 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Karibu Verfsysteem
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.839,95 Standaardproduct Tuinhuis Qubic Terragrijs Karibu 246 x 246 x 214 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Qubic Terragrijs Karibu 246 x 246 x 214 cm Wanddikte 19mm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief deur, zelfklevend dakfolie en aluminium afsluitbalken

Tuinhuis Qubic Terragrijs Karibu 246 x 246 x 214 cm Wanddikte 19mm

Op zoek naar een stijlvol ruim tuinhuisje? Kies dan voor de Qubic Terragrijs uit de Classic-Serie van het Duitse topmerk Karibu. Dit tuinhuisje valt op door zijn vierkante vorm, maar ook door de moderne terragrijze kleur. Door de Qubic in uw tuin te plaatsen creëert u 6 m2 aan extra ruimte. Ideaal om eens alle spullen op te ruimen die u in huis niet meer kwijt kunt of om te gebruiken als werkkamer. De terragrijze kleur is niet alleen erg mooi, het behandelingsproces verlengt de levensduur van uw tuinhuis ook nog aanzienlijk. Om de Qubic helemaal compleet te maken is het mogelijk deze uit te breiden met verschillende opties, zoals een dakgoot, vloer en onderhoudset.

Afmetingen

De Qubic terragrijs is 246 cm breed, 246 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 214 cm. De achterkant van het tuinhuis is 201 cm hoog. De binnenmaat deze vierkante bergplaats is 238 x 238 cm.

Tuinhuis Qubic Terragrijs Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

De 19 mm dikke blokhutprofielen van Scandinavisch Vurenhout zijn hoogwaardig gefreesd en geprofileerd, wat ze een perfecte pasvorm en waterafstotende kwaliteit geven. Het steek-/schroefsysteem zorgt ervoor dat u dit tuinhuis eenvoudig opbouwt. 

Hout geschaafd Ja Type/Model Qubic Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 246 x 246 cm Funderingsmaat 242 x 242 cm Nokhoogte 214 cm Ramen Geen  Deuren 1 Schuifdeur (110,4 x 183,3 cm) Doorgang (105 x 179 cm) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling  3° Dakoppervlak (m²) 12,6 m² Inhoud (m³) 11 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Standaard meegeleverd

Dit tuinhuisje heeft een hele stijlvolle look en dat komt mede dankzij de meegeleverde deur. Om de Qubic terragrijs vierkant te houden krijgt u geen openslaande, maar een schuifdeur van 105 x 179 cm meegeleverd. Daarnaast heeft u nog voldoende privacy, omdat de vier grote ramen in de deur van kunstof met melkglasuiterlijk gemaakt zijn. U ontvangt ook een aluminium dorpel, om de vloer bij de ingang van het tuinhuis te beschermen. Om het tuinhuis veilig af te kunnen sluiten is de deur uitgerust met een draaigrendelslot.

Het platte dan van de Qubic terragrijs is gemaakt van massief houten platen met zelfklevend dakfolie. Dit duurzamen en scheurbestendige dakfolie is een van de beste manieren om uw dak tegen weersinvloeden te beschermen en het verlengt de levensduur van uw dak aanzienlijk. Daarnaast maakt u het luxe uiterlijk van uw tuinhuis compleet met de meegeleverde bijpassende aluminium afsluitbalken als hoogwaardige dakafsluiting.

Karibu verfsysteem

Om de Qubic mooi egaal terragrijs te maken en te beschermen is dit tuinhuis behandeld met het speciale Karibu verfsysteem. Bij deze behandelingsmethode worden de planken onder vacuümdruk geverfd, zodat de verf als het ware in het hout gedrukt wordt. Hierdoor is het hout egaal geverfd en optimaal beschermd. Daarnaast blijft het natuurlijke karakter van het hout behouden. Het tuinhuis is Terragrijs (RAL 060.40.05) en de deurkozijnen zijn Ivoorwit (RAL 1015). Deze twee kleuren zorgen voor het opvallende uiterlijk van de Qubic.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Extra opties

U maakt de Qubic echt af met een dakgoot. Dit is namelijk vrij essentieel om de zijkant van uw tuinhuis tegen water dat van het dak komt te beschermen. Het is mogelijk om, tegen een meerprijs, een volledige PVC-dakgootset mee te bestellen. U ontvangt dan PVC buizen en beslag, zodat u alles in huis heeft om een dakgoot te maken. Daarnaast kunt u deze gelijk monteren als u het tuinhuis geplaatst heeft. 

Daarnaast kunt u een onderhoudsset voor het binnengedeelte van de blokhut meebestellen. Deze set bevat alles om het hout aan het binnengedeelte van uw blokhut te onderhouden: 0.75 en 0.5 liter Vastewas olie, 1 kwast, 1 vlakstrijker, 2 roerstaafjes en handschoenen. Beide sets zijn te vinden onder de extra opties.

Houten vloer

Om de Qubic terragrijs te gaan gebruiken dient er eerst een vloer in gelegd te worden. Deze wordt niet standaard meegeleverd, maar is wel te vinden bij de extra opties. U krijgt dan, tegen een meerprijs, een houten vloer. Deze vloer is inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Deze massief houten balken zijn behandeld om ze een langere levensduur te geven en zo geschikt te maken voor vloerondersteuning. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Vergelijkbare modellen

Tuinhuis Qubic Terragrijs kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 238 cm breed. Tuinhuis Qubic Terragrijs met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 280 x 280 cm? Kies dan voor blokhut Qubic 2 Terragrijs. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut blokhut Qubic Terragrijs met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Qubic Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Qubic nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Word de Qubic Karibu ook in Nederland geleverd en hoe zwaar weegt het pakket in KG uitgedrukt

Dat is zeker mogelijk. Het gewicht bedraagt 342 kg.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Qubic tuinhuis karibu terragrijs Tuinhuis Qubic Terragrijs Karibu 246 x 246 x 214 cm Wanddikte 19mm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief zelfklevende dakfolie
€ 1.839,95 Per stuk incl. BTW