Logo Gadero
service

Tuinhuis Qubic Terragrijs Karibu met overkapping 484 x 246 x 214 cm Wanddikte 19mm

Productnummer
KA11232
19mm steek/schroefsysteem
Uit te breiden met diverse opties
qubic_terraggrijs_tuinhuis_met_overkapping_sfeerfoto
qubic_tuinhuis_terragrijs_karibu_met_overkapping
qubic_tuinhuis_terragrijs_karibu_met_overkapping_wit
qubic_tuinhuis_karibu_overkapping_terragrijs_tekening
karibu_terragrijs_verf_binnen_buiten_17
Per stuk,vanaf

2.369,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
246 cm
Breedte
484 cm
Hoogte
214 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Houten vloer
* De levertijd van Houten vloer is Impregneren levertijd 12-15 weken
2.369,95incl. BTW
3 tot 4 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout

  • Van Duitse A-kwaliteit

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie

  • Inclusief deur en aluminium afsluitbalken

Specificaties

Gewicht
468 kg
Wanddikte
19 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Terragrijs
Breedte
484 cm
Diepte
246 cm
Hoogte
214 cm

Tuinhuis Qubic Terragrijs Karibu met overkapping 484 x 246 x 214 cm Wanddikte 19mm

Voor een opvallend, ruim en modern tuinhuisje kiest u de Qubic Terragrijs met overkapping uit de Classic-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Dit tuinhuis heeft een bijzondere vierkante vorm en een moderne uitstraling door de terrargijze kleur. Daarnaast zorgt de opmerkelijke vorm van de Qubic ervoor dat u de 6 m2 aan oppervlakte kunt gebruiken. Door de toevoeging van het aanbouwdak heeft u genoeg ruimte om overdekt te zitten, voor als het weer even wat minder is. De Qubic terragrijs met overkapping is standaard al erg compleet, maar met de extra opties zoals een vloer en dakgoot maakt u het tuinhuis echt af.

Afmetingen

De vierkant Qubic met aanbouwdak bestaat uit twee delen: het tuinhuis en de overkapping. Het tuinhuis is 246 cm breed, 246 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 214 cm. De achterkant van het tuinhuis is 201 cm hoog. De binnenmaat deze vierkante bergplaats is 238 x 238 cm. De overkapping is 238 cm breed en 246 cm diep. U kunt de overkapping zowel links als rechts monteren De totale breedte van de Qubic met overkapping is 484 cm.

Tuinhuis Qubic Terragrijs met overkapping Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Door het steek-/schroefsysteem bestaande uit 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout is het tuinhuis eenvoudig op te zetten. De profielen zijn prefect gefreesd en passen daarom precies op elkaar. De waterafstotende profilering verlengt de levensduur van uw tuinhuis.

Hout geschaafd Ja Type/Model Qubic Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 484 x 246 cm Funderingsmaat 242 x 242 cm Nokhoogte 214 cm Ramen Geen Deuren 1 Schuifdeur (110,4 x 183,3 cm) Doorgang (105 x 179 cm) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 0° Dakoppervlak (m²) 11,6 m² Inhoud (m³) 12 m³ Gespiegeld op te bouwen? Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Standaard meegeleverd

De Qubic heeft een stijlvol uiterlijk, mede dankzij de standaard meegeleverde schuifdeur van 105 x 179 cm. Deze deur zorgt voor voldoende licht in het tuinhuis dankzij de vier grote ramen. U hoeft niet bang te zijn dat iedereen naar binnen kan kijken, de kunststoframen hebben een melkglasuiterlijk waardoor je er niet goed doorheen kunt kijken. Daarnaast ontvangt u een aluminium deurdrempel en een draaigrendelslot.

Karibu verfsysteem

De Qubic terragrijs met overkapping is behandeld met het speciale Karibu verfsysteem. Hierbij wordt het hout onder vacuümdruk geverfd, zodat de verf als het ware in het hout gedrukt wordt. Deze manier van behandelen zorgt ervoor dat het hout optimaal beschermd is en dat het zijn natuurlijke karakter behoudt. De basis van de Qubic is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). De deurkozijnen en profielen zijn Ivoorwit (RAL 1015). Deze combinatie van kleuren geeft de Qubic een opvallend en fraai uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Extra opties

Als u eenmaal zo'n mooi tuinhuisje in uw tuin heeft staan wil u hem zo lang mogelijk mooi houden. Een van de manieren om dat te doen is het toevoegen van een dakgoot. Hiermee zorgt u namelijk dat het water van het dak de zijkant van de Qubic niet aantast en dat het water makkelijk van het dak af kan stromen. De PVC-dakgootset bestaat uit buizen en beslag, zodat u gelijk na het plaatsen van uw tuinhuis een dakgoot kan monteren.

Ook aan het onderhoud van de binnenkant van het tuinhuis is gedacht. Zo kunt u een onderhoudsset voor het binnengedeelte van de Qubic bestellen. De set bestaat uit: 0.75 en 0.5 liter Vastewas olie, 1 kwast, 1 vlakstrijker, 2 roerstaafjes en handschoenen. Beide sets zijn te vinden onder de extra opties.

Het massief houten platen dak van de Qubic krijgt u zonder dakbedekking geleverd. Om uw dak goed te beschermen tegen alle weersinvloeden is het van belang dat u nog wel dakbdekking meebestelt. Dek het dak bijvoorbeeld af met EPDM folie. Bekijk alle opties bij onze dakbedekking voor tuinhuizen. Bestel ook aluminium afsluitbalken mee voor een hoogwaardige afsluiting. Deze aluminium elementen geven een luxe feeling aan het tuinhuis.

Houten vloer

Om de Qubic terragrijs met overkapping in gebruik te kunnen nemen dient u er eerst een vloer in te leggen. Hier kunt u apart naar op zoek gaan of gelijk meebestellen. Bij de extra opties vindt u een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Met deze vloer maakt u uw tuinhuis compleet en klaar voor gebruik.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Vergelijkbare modellen

Tuinhuis Qubic Terragrijs is ook verkrijgbaar zonder overkapping. Het tuinhuis Qubic Terragrijs zonder overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 546 x 276 cm? Kies dan voor blokhut Qubic 2 Terragrijs. Wilt u dit zelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor . Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 4x2 meter blokhut Qubic Terragrijs nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.