Logo Gadero
service

Zadeldak houtbouw

Met een houten overkapping, tuinhuis of schuur met zadeldak bedoelen we een standaard punt dak, niet te verwarren met een kapschuurdak waarbij het voordak korter is als het achterste deel. Kies op deze pagina uit kant en klare houtbouw objecten met zadeldak. U heeft liever houtbouw op maat? Maak dan van onze losse balken en staanders van Eikenhout, Lariks Douglas of Geïmpregneerd hout zelf een schuur of tuinhuis eventueel met overkapping.

Houtbouw met zadeldak heeft een luxe uitstraling. Het voordeel van een zadeldak is dat u hemelwater goed kunt afvoeren van uw dak. Daarbij zorgt een zadeldak voor veel bergruimte in de nok. Wij bezorgen in heel West Europa uw prefab houtbouw objecten onder gunstige Thuiswinkel.org leveringsvoorwaarden bij u thuis.

Wij leveren diverse kant en klare Lariks Douglas houtpakketten met zadeldak. U kunt deze prefab sets desgewenst uitbreiden met wanden en vloeren. Maak zo zelf een dichte berging, volledige houten schuur of luxe overkapping met puntvormig dak. Houthandel Gadero is het adres voor het maken van houten gebouwen in en rond de tuin. Wij bezorgen in heel Benelux onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties. 

Meest gestelde vragen over zadeldak houtbouw

Inspiratie