Logo Gadero
service

Embalan Dekkende blokhut beits Grijs 2,5 liter

Productnummer
DE15100
Dekkende beits
embalan_grijs
perlund_300x300_geverfd_1
Per stuk

77,95

incl. BTW

33 stuks op voorraad
1 tot 7 werkdagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Embalan Super dekkende beits

  • Waterafstotend

  • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen

  • Populair met combinatie witte kozijnen

Specificaties

Kleur
Grijs

Embalan Dekkende blokhut beits Grijs 2,5 liter

Om jarenlang te genieten van uw blokhut is goed onderhoud zeker een vereiste. Deze superdekkende beits in de kleur grijs zorgt voor erg lange bescherming van uw tuinhuis. De beits werkt waterafstotend en is erg elastisch en sterk. Bovendien heeft deze verf een zijdeglanzende afwerking wat uw blokhut of tuinhuis erg mooi maakt. De mooie kleur van de beits zorgt ervoor dat u uw tuinhuisje van uw persoonlijke stempel kunt voorzien.

Gebruik altijd eerst een laag zilvergrijs als basislaag. Zie verwante artikelen.

Dekkend

De blokhut beits Grijs is dekkend en waterverdunbaar. Met een pot van 2,5 liter kan zo'n 15 m2 bedekt worden bij enkelzijdig aanbrengen. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om de verschillende kleuren beits met elkaar te mixen, zodat u uw eigen uniek kleur krijgt.

Beitsen

Om ervoor te zorgen dat de beits egaal aangebracht wordt kunt u het beste gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Daarnaast dient u ook de veer en groef te behandelen. Deze onderdelen komen ook in contact met water, waardoor het handig is om ze met beits extra te beschermen. U kunt alleen de hele plank behandelen als de blokhut nog niet gemonteerd is. Het blokhutprofiel kan dus het best gebeitst worden voor plaatsing. Zo voorkomt u ook dat er kleurverschil ontstaat als het hout uitzet of krimpt. Het is aan te raden om de planken te voorzien van twee dunne lagen beits in plaats van één dikke. Dit zorgt voor een mooi egaal resultaat.

Let op! Eerst voorbehandelen met transparante houtbeits is het advies. Ook is het verstandig om de dekkende beits op vers geïmpregneerd naaldhout pas na drie maanden aan te brengen.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.