Beitz - Embalan Dekkende blokhut beits Grijs 2,5 liter

Productnummer: DE15100 Dekkende beits

Voor- en nadelen van Beitz - Embalan Dekkende blokhut beits Grijs 2,5 liter

  • Embalan Super dekkende beits
  • Waterafstotend
  • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen
  • Populair met combinatie witte kozijnen

Beitz - Embalan Dekkende blokhut beits Grijs 2,5 liter

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Om jarenlang te genieten van uw blokhut is goed onderhoud zeker een vereiste. Deze superdekkende  beits van het merk Beitz in de kleur grijs zorgt voor erg lange bescherming van uw tuinhuis. De beits werkt waterafstotend en is erg elastisch en sterk. Bovendien heeft deze verf een zijdeglanzende afwerking wat uw blokhut of tuinhuis erg mooi maakt. De mooie kleur van de beits zorgt ervoor dat u uw tuinhuisje van uw persoonlijke stempel kunt voorzien.

Gebruik altijd eerst een laag Beitz zilvergrijs als basislaag. Zie verwante artikelen.

Dekkend

De Beitz blokhut beits Grijs is dekkend en waterverdunbaar. Met een pot van 2,5 liter kan zo'n 15 m2 bedekt worden bij enkelzijdig aanbrengen. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om de verschillende kleuren Beitz beits met elkaar te mixen, zodat u uw eigen uniek kleur krijgt. 

Beitsen met Beitz

Om ervoor te zorgen dat de beits egaal aangebracht wordt kunt u het beste gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Daarnaast dient u ook de veer en groef te behandelen. Deze onderdelen komen ook in contact met water, waardoor het handig is om ze met beits extra te beschermen. U kunt alleen de hele plank behandelen als de blokhut nog niet gemonteerd is. Het blokhutprofiel kan dus het best gebeitst worden voor plaatsing. Zo voorkomt u ook dat er kleurverschil ontstaat als het hout uitzet of krimpt. Het is aan te raden om de planken te voorzien van twee dunne lagen beits in plaats van één dikke. Dit zorgt voor een mooi egaal resultaat.

Let op! Eerst voorbehandelen met Beitz transparante houtbeits is het advies. Ook is het verstandig om de dekkende beits op vers geïmpregneerd naaldhout pas na drie maanden aan te brengen.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief. 

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 15 m2 Beitz tuinhuis beits grijs Beitz Embalan blokhut beits dekkend Embalan grijs 2,5 liter Dekkende beits Op voorraad
€ 63,71 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!