Logo Gadero
service

Embalan Dekkende blokhut beits Zwart 2,5 liter

Productnummer
DE15099
Dekkende beits
embalan_zwart
blokhut_paiva_zwart_geverfd_1
overkapping_met_schuur_3_1
overkapping_met_schuur_10_2
overkapping_met_schuur_24
Per stuk

77,95

incl. BTW

36 stuks op voorraad
48 uur
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Super dekkende beits

  • Waterafstotend

  • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen

  • Populair in combinatie met witte deur- en raamkozijnen

Specificaties

Kleur
Zwart

Embalan Dekkende blokhut beits Zwart 2,5 liter

Wilt u jarenlang genieten van uw blokhut? Goed onderhoud is dan zeer belangrijk. De beits beschermt uw tuinhuis jarenlang tegen weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Deze zwarte beits is superdekkend en waterverdunbaar. Daarnaast heeft de beits een glanzende afwerking. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot ongeveer 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Gebruik altijd eerst een laag tuinhuis en blokhut zilvergrijs als basislaag. Zie verwante artikelen.

Beschermen

De blokhut beits Zwart is sterk en elastisch. Daarnaast werkt de beits waterafstotend. Zodra u het hout met deze beits behandelt, krijgt u een extra laagje bescherming op uw blokhut of tuinhuis. Hierdoor wordt het hout minder aangetast door bijvoorbeeld het weer. Daarnaast voorkomt u zo ook scheurvorming in het hout. Het is mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te mengen, zodat u uw eigen unieke kleur kunt creëren. Zo geeft u uw blokhut of tuinhuis een persoonlijke touch.

Behandelen

Om de beits aan te brengen kunt u gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Bij het behandelen kunt u de veer en groef ook meenemen. Bij deze onderdelen komt namelijk ook water, waar u het hout voor wil beschermen. Daarnaast voorkomt u zo dat er kleurverschil ontstaat mocht het hout uitzetten of krimpen. Het is aan te raden om het blokhutprofiel voor montage te behandelen, zo kunt u ook de veer en groef beitsen. Voor een mooi egaal resultaat is het beter om de planken van twee dunne lagen beits te voorzien, in plaats van één dikke laag.

Let op! Wilt u op vers geïmpregneerd naaldhout beits aanbrengen? Dan raden wij u aan om de beits pas na drie maanden aan te brengen. Daarnaast is het voor de beste bescherming verstandig om transparante houtbeits voor tuinhuis en bokhut eerst aan te brengen.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallettarief.