Beitz - Embalan Dekkende blokhut beits Zwart 2,5 liter

Productnummer: DE15099 Dekkende beits

€ 72,33 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beitz - Embalan Dekkende blokhut beits Zwart 2,5 liter

  • Super dekkende beits
  • Waterafstotend
  • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen
  • Populair in combinatie met witte deur- en raamkozijnen

Beitz - Embalan Dekkende blokhut beits Zwart 2,5 liter

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Wilt u jarenlang genieten van uw blokhut? Goed onderhoud is dan zeer belangrijk. De beits van het merk Beitz beschermt uw tuinhuis jarenlang tegen weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Deze zwarte beits is superdekkend en waterverdunbaar. Daarnaast heeft de beits een glanzende afwerking. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot ongeveer 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Gebruik altijd eerst een laag Beitz tuinhuis en blokhut zilvergrijs als basislaag. Zie verwante artikelen.

Beschermen

De Beitz blokhut beits Zwart is sterk en elastisch. Daarnaast werkt de beits waterafstotend. Zodra u het hout met deze beits behandelt, krijgt u een extra laagje bescherming op uw blokhut of tuinhuis. Hierdoor wordt het hout minder aangetast door bijvoorbeeld het weer. Daarnaast voorkomt u zo ook scheurvorming in het hout. Het is mogelijk om verschillende kleuren Beitz met elkaar te mengen, zodat u uw eigen unieke kleur kunt creëren. Zo geeft u uw blokhut of tuinhuis een persoonlijke touch. 

Behandelen

Om de beits aan te brengen kunt u gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Bij het behandelen kunt u de veer en groef ook meenemen. Bij deze onderdelen komt namelijk ook water, waar u het hout voor wil beschermen. Daarnaast voorkomt u zo dat er kleurverschil ontstaat mocht het hout uitzetten of krimpen. Het is aan te raden om het blokhutprofiel voor montage te behandelen, zo kunt u ook de veer en groef beitsen. Voor een mooi egaal resultaat is het beter om de planken van twee dunne lagen beits te voorzien, in plaats van één dikke laag. 

Let op! Wilt u op vers geïmpregneerd naaldhout beits aanbrengen? Dan raden wij u aan om de beits pas na drie maanden aan te brengen. Daarnaast is het voor de beste bescherming verstandig om Beitz transparante houtbeits voor tuinhuis en bokhut eerst aan te brengen.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallettarief. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 15 m2 Beitz tuinhuis beits zwart Beitz Embalan blokhut beits dekkend Embalan zwart 2,5 liter Dekkende beits Op voorraad
€ 72,33 Per stuk incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!