Embadecor dekkende blokhut beits Rood 2,5 liter

Productnummer: DE15093 Dekkende beits

Voor- en nadelen van Embadecor dekkende blokhut beits Rood 2,5 liter

  • Super dekkende beits
  • Waterafstotend
  • Voorkomt scheurvorming in het hout
  • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen

Embadecor dekkende blokhut beits Rood 2,5 liter

Wilt u een zeer lange tijd genieten van uw blokhut? Dan is goede behandeling en onderhoud erg belangrijk. Met deze dekkende beits in de kleur rood zorgt u voor een langdurige bescherming van uw tuinhuis of blokhut. Met één pot Embalan beits kunt u ongeveer 15 m2 bedekken als u het enkelzijdig aanbrengt. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Sterke verf

De blokhut dekkende beits Rood is een erg sterke en elastische verf. Deze dekkende en waterverdunbare beits heeft een glanzende afwerking. Door het toepassen van deze beits op uw blokhut of tuinhuis voorkomt u scheurvorming in het hout en geeft uw blokhut of tuinhuis een extra beschermlaag. Om uw tuinhuis een eigen unieke kleur te geven kunt u verschillende kleuren dekkende beits van Beitz voor blokhut en tuinhuis met elkaar mengen. Zo weet u zeker dat de kleur bij uw tuin past.

Beitsen

Bij het aanbrengen van de beits kunt u gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Om de hele plank weerbestendig te maken is het van belang om ook de veer en groef te beitsen. Dit zorgt ervoor dat de hele blokhut tegen water beschermd is en voorkomt dat u later last krijgt van kleurverschil in het geval dat het hout uitzet of krimpt. Na het plaatsen van de blokhut zijn de veer en groef niet meer te bereiken. Daarom is het aan te raden om het blokhutprofiel voor montage te beitsen.

Let op! Op vers geïmpregneerd naaldhout, de dekkende beits pas na drie maanden aanbrengen! Ook is het verstandig om eerst uw blokhut of tuinhuis te behandelen met transparante houtbeits voor blokhut en tuinhuis, ook wel bekend als transparante basislaag. (zie bijbehorende producten).

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beitz rode beits Embadecor dekkende blokhut beits Rood 2,5 liter Dekkende beits Op voorraad
€ 77,95 Per stuk incl. BTW