Beitz - Embalan dekkende blokhut beits Wit 2,5 liter

Productnummer: DE15102 Dekkende beits van Beitz

Voor- en nadelen van Beitz - Embalan dekkende blokhut beits Wit 2,5 liter

  • Super dekkende beits
  • Waterafstotend
  • Voorkomt scheurvorming in het hout
  • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen

Beitz - Embalan dekkende blokhut beits Wit 2,5 liter

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Wilt u jarenlang plezier van uw blokhut? Dan is goed onderhoud en regelmatig behandelen erg belangrijk. Met deze superdekkende Beitz blokhut beits in de kleur wit zorgt u voor een jarenlange bescherming van uw tuinhuis. De beits wordt geleverd in een pot van 2,5 liter. Het is een dekkende, waterverdunbadere verf met een zijdeglanzende afwerking. Daarnaast geeft de witte beits een mooie persoonlijke touch aan uw blokhot of tuinhuis.

Gebruik altijd eerst een laag Beitz grondverf als basislaag. Zie verwante artikelen.

Extra beschermlaag

De Beitz blokhut beits Wit is erg sterk en elastisch. Daarnaast werkt de beits waterafstotend. Door het toepassen van deze beits geeft u uw blokhut of tuinhuisje een extra beschermlaag en voorkomt u scheurvorming in het hout. Gadero kan Beitz tuinhout beits in meer dan 15 verschillende kleuren leveren. Het is mogelijk om twee of meerdere beits kleuren met elkaar te mengen tot een eigen unieke kleur. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot circa 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Beitsen

Het beitsen zelf kunt u het beste doen met een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Het is van belang dat u bij het behandelen van de planken ook de veer en groef meeneemt. Deze onderdelen komen ook in aanraking met water en hier kan water in blijven staan. Daarnaast voorkomt u zo kleurverschil mocht het hout gaan 'werken'. U kunt het blokhutprofiel het beste behandelen als de blokhut nog niet geplaatst is, zodat u alle delen van de plank kunt beitsen. Ook is het aan te raden om de planken te voorzien van meerdere dunne lagen beits in plaats van één dikke laag, voor een mooi egaal resultaat. 

Let op! De dekkende beits kan pas na drie maanden aangebracht worden op vers geïmpregneerd naaldhout. Daarnaast is het aan te raden om het blokhutprofiel eerst voor te behandelen met Beitz transparante houtbeits als basislaag.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief of kijk op de site van Beitz.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 15 m2 Beitz tuinhuis beits wit Beitz - Embalan blokhut beits dekkend Embalan wit 2,5 liter Dekkende beits van Beitz Op voorraad
€ 73,45 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!