Logo Gadero
inspiratieservice

Embalan dekkende blokhut beits Wit 2,5 liter

Productnummer
DE15102
Dekkende beits
embalan_wit_1
soren_1
overkapping_met_schuur_14
overkapping_met_schuur_8
overkapping_met_schuur_12_1
soren_380x380cm_2
ultramodern_1
Per stuk

77,95

incl. BTW

33 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Super dekkende beits

  • Waterafstotend

  • Voorkomt scheurvorming in het hout

  • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen

Specificaties

Kleur
Wit
Te bezichtigen in
Groningen

Embalan dekkende blokhut beits Wit 2,5 liter

Wilt u jarenlang plezier van uw blokhut? Dan is goed onderhoud en regelmatig behandelen erg belangrijk. Met deze superdekkende blokhut beits in de kleur wit zorgt u voor een jarenlange bescherming van uw tuinhuis. De beits wordt geleverd in een pot van 2,5 liter. Het is een dekkende, waterverdunbadere verf met een zijdeglanzende afwerking. Daarnaast geeft de witte beits een mooie persoonlijke touch aan uw blokhot of tuinhuis.

Gebruik altijd eerst een laag grondverf als basislaag. Zie verwante artikelen.

Extra beschermlaag

De blokhut beits Wit is erg sterk en elastisch. Daarnaast werkt de beits waterafstotend. Door het toepassen van deze beits geeft u uw blokhut of tuinhuisje een extra beschermlaag en voorkomt u scheurvorming in het hout. Gadero kan tuinhout beits in meer dan 15 verschillende kleuren leveren. Het is mogelijk om twee of meerdere beits kleuren met elkaar te mengen tot een eigen unieke kleur. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot circa 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Beitsen

Het beitsen zelf kunt u het beste doen met een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Het is van belang dat u bij het behandelen van de planken ook de veer en groef meeneemt. Deze onderdelen komen ook in aanraking met water en hier kan water in blijven staan. Daarnaast voorkomt u zo kleurverschil mocht het hout gaan 'werken'. U kunt het blokhutprofiel het beste behandelen als de blokhut nog niet geplaatst is, zodat u alle delen van de plank kunt beitsen. Ook is het aan te raden om de planken te voorzien van meerdere dunne lagen beits in plaats van één dikke laag, voor een mooi egaal resultaat.

Let op! De dekkende beits kan pas na drie maanden aangebracht worden op vers geïmpregneerd naaldhout. Daarnaast is het aan te raden om het blokhutprofiel eerst voor te behandelen met transparante houtbeits als basislaag.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.