Logo Gadero
service

Embadecor dekkende blokhut beits Roodbruin 2,5 liter

Productnummer
DE15092
Dekkende beits
embalan_roodbruin
ca2c645f_df69_43d6_94da_032ea0293b2a
sanstrov_1
Per stuk

77,95

incl. BTW

23 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Super dekkende beits

  • Waterafstotend

  • Voorkomt scheurvorming in het hout

  • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen

Specificaties

Product type
Blokhut beits
Offerte knop
Ja
Kleur
Bruin

Embadecor dekkende blokhut beits Roodbruin 2,5 liter

Geniet met deze dekkende beits jarenlang van uw blokhut! De dekkende blokhut beits in de kleur roodbruin zorgt ervoor dat uw tuinhuis jarenlang beschermd is. De roodbruine beits geeft uw tuinhuis een mooie, strakke uitstraling. Bij het enkelzijdig aanbrengen kunt u ongeveer 15 m2 bedekken met een pot van 2,5 liter. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Waterafstotend

De blokhut beits Roodbruin is zeer elastisch en sterk. Het is een dekkende en waterverdunbare verf met een zijdeglans afwerking. Zodra u de beits aanbrengt, geeft u uw tuinhuisje een extra beschermlaag en vermijdt u scheurvorming in het hout. Daarnaast is de beits waterafstotend, wat het hout beter bestand maakt tegen weersinvloeden. Het is mogelijk om de verschillende dekkende Beitz kleuren met elkaar te mengen, zodat u een unieke kleur creëert voor uw blokhut of tuinhuisje.

Let op: Bewerk het hout altijd eerst met een transparante grondlaag of witte grondverf

Aanbrengen

Nadat u een grondlaag heeft aangebracht kunt u beginnen met het aanbrengen van de dekkende beits. breng minimaal 2 lagen aan met minimaal 24 uur er tussen. Om de beits gelijkmatig aan te brengen kunt u gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Het is aan te raden om ook de veer en groef te behandelen. Deze onderdelen komen namelijk ook in aanraking met water, iets waar u het hout juist voor wil beschermen. Daarnaast voorkomt u zo dat er kleurverschil te zien is als het hout krimpt of uitzet. Om de veer en groef te kunnen beitsen dient u het hout te behandelen voordat de blokhut geplaatst wordt, anders zijn ze namelijk niet meer te bereiken.

Let op! De dekkende beits pas na drie maanden aanbrengen op vers geïmpregneerd naaldhout. Daarnaast is ons advies om uw tuinhuis of blokhut eerst met transparante beits te behandelen of met witte grondverf.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.