Blokhut Ove met zijluifel 590 x 300 x 276 cm

Productnummer: DE11029 Inclusief Dakleer (32,5 m2)   |   Inclusief Dubbele Deur (enkel glas)   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden 1

Op voorraad (2 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 1758,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 58,34 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
SamenstellingSluiten
  • € 1758,95StandaardproductBlokhut Ove met zijluifel 590 x 300 x 276 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Ove met zijluifel 590 x 300 x 276 cm

  • Kan ook gespiegeld opgebouwd worden
  • Ruime overkapping (ca. 340 cm)
  • Inclusief Dakleer 32,5 m2
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus meebestellen.

Blokhut Ove met zijluifel 590 x 300 x 276 cm

Blokhut Ove met overkapping behoort tot onze hardlopers. Dit tuinhuis met de naam Ove is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap of fietsen en voor het plaatsen van een loungeset onder de overkapping. Blokhut Ove van Tuindeco bestaat uit een basis berging van 250 x 300 cm met openslaande dubbele deur, voorzien van beslag en enkel glas. Het terras gedeelte onder de overkapping is 340 bij 300 cm, dus groot genoeg voor een eettafel set (zie tuintafels of wicker loungeset). Deze overkapping met berging kunt u hier inclusief accessoires goedkoop en met garantie bestellen. De levertijd van dit tuinhuisje met overkapt gedeelte is circa 1 week. Wij leveren dit tuinhuis met overkapping niet alleen goedkoop maar ook met 5 jaar garantie op houtrot en onder gunstige thuiswinkel service voorwaarden. Blokhut Ove valt onder de 6x3 meter modellen, een veelverkochte maat voor wie een blokhut met aanbouw zoekt. 


Starterset (extra optie)Verder kijken:  overkapping ca 6x3 meter   blokhut ca 6x3 meter

Voor Blokhut Ove van Tuindeco kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

Dit moderne tuinhuis Ove gecombineerd met een zijluifel heeft een afmeting van 590 cm breed x 300 cm diep. Deze blokhut Ove met overkapping heeft een ruime nokhoogte van ca. 276 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is ca. 188 cm en is 159 cm breed. De oversteek aan de voorzijde luifel bedraagt 10 cm en de achterzijde ook 10 cm. De funderingsmaat van deze Tuindeco blokhut combinatie van terrasoverkapping met berging is 570x280 cm. 

De oppervlakte van deze blokhut is 15,9 m².

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 250+340x300 cm
Funderingsmaat 570x280 cm
Nokhoogte 276 cm
Overkapping 340 cm
Staanders 1
Deuren 1 (159x188)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakleer
Dakoppervlak 20,1 m²
Inhoud 14,9 m³
Oppervlakte (m²) 15,9 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Ove laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 5 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Ove in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Ove. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking

Blokhut Ove wordt standaard geleverd met 32,5 m2 dakleer als dakbedekking. U kunt via de extra opties duurzamere vormen van dakbedekking meebestellen (aanbevolen). Kijk bij de extra opties voor het meebestellen (meerprijs) van o.a. Dakshingels in diverse patronen en kleuren, Dakpanprofielplaten of Aquapan platen.

Let op! Voor het toepassen / meebestellen van dakpanprofielplaten adviseren wij u om de brede windveren mee te bestellen. U dient deze mee te bestellen via de extra opties! De kleur van de windveren kunnen iets afwijken.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Dakgootset

Voor het afvoeren van hemelwater van het puntdak van Blokhut Ove kunt u ook complete dakgootset meebestellen. Kies o.a. uit Dakgootset Kunststof Antraciet 100 mm of Dakgootset 125mm Vuurverzinkt.

Let op! Voor het toepassen / meebestellen van een dakgootset is een extra wandlaag en gootplank nodig. U dient deze mee te bestellen via de extra opties! De kleur van de gootplank kan iets afwijken.

Houten Vloer

Deze Blokhut Ove met luifel van Tuindeco wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de berging. Via de extra opties is het mogelijk een op maat houten vloerpakket voor in deze blokhut mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van o.a. onbehandelde hout vloer in 18 of 26mm dikte of voor een geimpregneerde houten vloer van 18 of 26 mm.

Bestel ook betontegels 50x50 of 60x60 cm of onze trendy abbey stones wildverband grijs of zwart bijvoorbeeld kan natuurlijk ook. Deze blokhut Ove met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Extra zijwanden?

Wilt u graag een extra zijwand toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een extra zijwand en kies voor onbehandeld of geïmpregneerd. De zijwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De zijwand wordt dubbelzijdig middels u-lijst gemonteerd.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

wat is de dikte van de losse verticale staander?

Deze staander is 7 x 7 cm. 

is dit tuinhuis ook breder te bestellen? totale breedte 8mtr. zitgedeelte word dan5.50 mtr, zo ja wat gaat deze dan kosten onbehandeld? Mvg, Barry

Dit prefab model Ove is alleen in deze maat verkrijgbaar. Onder onze tuinhuisjes vindt u wel vergelijkbare modellen met brede afmetingen. 

Blokhut Ove met zijluifel ! Inpregneren is dit onder hogedruk als je deze extra optie wil ? M.v.g Cees

Tuinhuisjes impregneren is dompelgeimpregneerd. Alternatief is een 2 laagse grondverf spuitlaag.

Na enkele jaren bij keuze impregneren opnieuw behandelen aanbevolen. 

Is deze opstelling te spiegelen? Wat kost het deze blokhut te impregneren?

Spiegelen mogelijk.

Prijzen impregneren zie kopje behandeling op deze pagina.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Blokhut Ove bevalt goed. Wel 3 dagen met 2 man opbouwtijd nodig gehad. Deze hut is veel mooier dan modellen met plat dak, aanrader
Puntdak
Beste klus

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Blokhut Ove TuindecoBlokhut Ove met zijluifel 590 x 300 x 276 cm Inclusief Dakleer (32,5 m2)   |   Inclusief Dubbele Deur (enkel glas)   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden Ruim op voorraad
€ 1758,95 per stuk incl. btw