Logo Gadero
service

Kokos Tuinscherm Laag 180 x 120 cm Verzinkt Frame

Productnummer
KO89007-50-1800-1200
Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal
Volledig recyclebaar
tuinschermen_schuttingen_kokowall_laag_tuinscherm
kokosscherm_180x180cm_verzinkt_frame_2
kokos_tuinscherm_schuttingen_kokowall
tuinschermen_schuttingen_kokowall
tuinschermen_schuttingen_kokowall_kokos_tuinscherm
gadero_breukelen_ps_kokos_schutting_3_9

142,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Breedte
180 cm
Hoogte
120 cm
Materiaalsoort
Kokos
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Laag tuinscherm

  • Van duurzame kokosvezel

  • Met een warme natuurlijke uitstraling

  • Klimplanten hechten zich makkelijk aan deze schermen

Specificaties

Materiaalsoort
Kokos
Materiaal
Kokos
Houtsoort
Kokos
Kleur
Bruin
Breedte
180 cm
Hoogte
120 cm

Kokos Tuinscherm Laag 180 x 120 cm Verzinkt Frame

Wilt u niet uw hele tuin afsluiten, maar vindt u een tuinscherm van 90 cm net te laag? Dan is dit natuurlijke tuinscherm van 120 cm hoog een oplossing. Deze tuinschermen zijn nog laag genoeg om overheen te kijken, maar sluiten uw tuin net wat meer af dan een tuinscherm van 90 cm hoog. Het voordeel van deze tuinschermen is dat ze gemaakt zijn van zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal: namelijk kokosvezel. Kokosvezel komt van de bast van een kokosnoot en is daarmee een bijna onuitputtelijke grondstof. Kokowall tuinschermen hebben een warme uitstraling en zijn zeer geschikt voor klimplanten. Deze klimmen namelijk graag tegen de tuinschermen op, waardoor u een groene schutting krijgt.

Tuinscherm in bijzondere maat

Deze tuinschermen van kokosvezel zijn 180 cm breed en 120 cm hoog. Hierdoor passen de tuinschermen goed in een tuin waarin u contact wilt behouden met de omgeving. Deze tuinschermen zijn opgebouwd uit duurzaam materiaal, waardoor u gegarandeerd lang van uw schutting kunt genieten. Dit tuinscherm bestaat uit een frame van verzinkt staal, buizen van gerecycled kunststof en kokosvezel. Deze kunststof buizen zijn nodig om de kokosvezel aan het frame te verbinden. U plaatst deze tuinschermen het liefst met duurzame schuttingpalen van hardhout, staal of beton. Om ervoor te zorgen dat de palen stevig staan stort u beton om de schuttingpalen heen.

Gebruik een trellisscherm om uw dichte natuurlijke schutting te onderbreken. Niet het kokos tuinscherm wat u zocht? Bekijk dan ook ons hele aanbod aan . Bekijk ook onze als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.