Kokos Tuinscherm Laag 180 x 120 cm Verzinkt Frame

KOMO

Productnummer: KO89007-50-1800-1200   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  

Aangepaste levertijd Ca. 9-10 weken

€ 146,70 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kokos Tuinscherm Laag 180 x 120 cm Verzinkt Frame

  • Laag tuinscherm
  • Van duurzame kokosvezel
  • Met een warme natuurlijke uitstraling
  • Klimplanten hechten zich makkelijk aan deze schermen

Kokos Tuinscherm Laag 180 x 120 cm Verzinkt Frame

Wilt u niet uw hele tuin afsluiten, maar vindt u een tuinscherm van 90 cm net te laag? Dan is dit natuurlijke tuinscherm van 120 cm hoog een oplossing. Deze tuinschermen zijn nog laag genoeg om overheen te kijken, maar sluiten uw tuin net wat meer af dan een tuinscherm van 90 cm hoog. Het voordeel van deze tuinschermen is dat ze gemaakt zijn van zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal: namelijk kokosvezel. Kokosvezel komt van de bast van een kokosnoot en is daarmee een bijna onuitputtelijke grondstof. Kokowall tuinschermen hebben een warme uitstraling en zijn zeer geschikt voor klimplanten. Deze klimmen namelijk graag tegen de tuinschermen op, waardoor u een groene schutting krijgt.

Tuinscherm in bijzondere maat

Deze tuinschermen van kokosvezel zijn 180 cm breed en 120 cm hoog. Hierdoor passen de tuinschermen goed in een tuin waarin u contact wilt behouden met de omgeving. Deze tuinschermen zijn opgebouwd uit duurzaam materiaal, waardoor u gegarandeerd lang van uw schutting kunt genieten. Dit tuinscherm bestaat uit een frame van verzinkt staal, buizen van gerecycled kunststof en kokosvezel. Deze kunststof buizen zijn nodig om de kokosvezel aan het frame te verbinden. U plaatst deze tuinschermen het liefst met duurzame schuttingpalen van hardhout, staal of beton. Om ervoor te zorgen dat de palen stevig staan stort u beton om de schuttingpalen heen. 

Gebruik een trellisscherm om uw dichte natuurlijke schutting te onderbreken. Niet het kokos tuinscherm wat u zocht? Bekijk dan ook ons hele aanbod aan Kokowall tuinschermen. Bekijk ook onze bamboe tuinschermen als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kokowall tuinscherm Kokos Tuinscherm Laag 180 x 120 cm Verzinkt Frame KOMO   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  
€ 146,70 Per stuk incl. BTW