Kokos tuinscherm 200 x 200 cm Verzinkt Frame

KOMO

Productnummer: KO89002-50-2000-2000   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |   Extra hoog en extra breed   |  

Aangepaste levertijd Ca. 6-7 weken

€ 214,20 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kokos tuinscherm 200 x 200 cm Verzinkt Frame

  • Extra breed en extra hoog tuinscherm
  • Gemaakt van duurzaam tropische kokosvezel
  • Met een mooie natuurlijke uitstraling
  • Zeer geschikt voor klimplanten
  • Kokosvezel wordt lichter door de zon

Kokos tuinscherm 200 x 200 cm Verzinkt Frame

Op zoek naar een extra breed en extra hoog tuinscherm van natuurlijk materiaal zonder doorkijk? Kies dan voor deze 200 x 200 kokos tuinschermen van Kokowall. Deze tuinschermen zijn volledig dicht en bieden u daarom veel privacy. Ook werken ze hierdoor geluidsdempend. Daarnaast zijn deze tuinschermen van duurzame kokosvezel gemaakt. Dit geeft ze een warme uitstraling en een lange levensduur. Daarnaast is kokosvezel een verantwoorde keuze. Het komt van de bast van een kokosnoot, wat de productie van deze kokosschermen weinig belastend voor het milieu maakt. Deze 2 meter brede en 2 meter hoge tuinschermen hebben een duurzaam verzinkt frame en zorgen voor een robuuste erfafscheiding. 

Tuinscherm van natuurlijk materiaal

Het gebruik van kokosvezel maakt deze tuinschermen zeer duurzaam. Dit taaie tropische materiaal heeft wel wat weg van hardhout. Kokosvezel is bijvoorbeeld zeer stevig en heeft een lange levensduur. Bovendien heeft het materiaal een mooie natuurlijke uitstraling. Net als hout zal kokosvezel licht verkleuren in de zon. Om de originele kleur van kokosvezel langer te behouden kunt u uw tuinscherm behandelen met beits. Dit spuit u eenvoudig op uw tuinscherm met een plantenspuit.

Opbouw kokosvezel tuinscherm 

Dit tuinscherm bestaat uit 3 onderdelen: een frame van verzinkt staal, kunststof buizen en kokosvezel. De kokosvezel wordt om de kunststof buizen heen gewikkeld en in het frame geplaatst. Door deze buizen heeft u een stevig tuinscherm. Het hele scherm is recyclebaar. Zo zijn de buizen gemaakt van gerecycled kunststof, zonder PVC. Het frame is weerbestendig en draagt bij aan de lange levensduur van deze tuinschermen. Wilt u een groene schutting? Klimplanten houden van natuurlijk materiaal en klimmen graag tegen een tuinschermen van kokosvezel op. Dit tuinscherm is 200 cm breed en 200 cm hoog. 

Kokosvezel tuinscherm plaatsen

Dit tuinscherm heeft een lange levensduur, dus het zou jammer zijn als u de schuttingpalen eerder moet vervangen dan de tuinschermen. Kies daarom voor duurzame schuttingpalen van bijvoorbeeld hardhout, beton of staal. Kies bijvoorbeeld voor onze 7 x 7 cm hardhouten schuttingpalen van azobe hardhout. Als u gebruik gaat maken van houten schuttingpalen heeft u schutting hoekjes en zelftappende schroeven nodig. Bij een stalen schuttingpaal zijn alleen schroeven voldoende. Wij raden u in beide gevallen onze Wovar zelf-tappende schroeven verzinkt 4.2 x 25 mm aan. Stort beton rond uw schuttingpalen om deze stevig in de grond te plaatsen. Bij dit tuinscherm van kokosvezel hoeft u geen ruimte tussen de grond en het scherm aan te houden. 

Zorg voor een open ruimte in uw schutting met een van onze trellischermen. Bovendien heeft Gadero deze kokosschermen in meer lengtematen in het assortiment. Bekijk ook onze bamboe tuinschermen als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
200 x 200 cm kokos tuinschermen Kokos tuinscherm 200 x 200 cm Verzinkt Frame KOMO   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |   Extra hoog en extra breed   |  
€ 214,20 Per stuk incl. BTW