Kokos Tuinscherm Laag 180 x 150 cm Verzinkt Frame

Productnummer: KO89008-50-1800-1500 Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  

Aangepaste levertijd Ca. 9-10 weken

€ 168,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kokos Tuinscherm Laag 180 x 150 cm Verzinkt Frame

  • Laag tuinscherm
  • Van duurzame kokosvezel
  • Met een warme natuurlijke uitstraling
  • Klimplanten hechten zich makkelijk aan deze schermen

Kokos Tuinscherm Laag 180 x 150 cm Verzinkt Frame

Met deze natuurlijke tuinschermen maakt u een overzichtelijke erfafscheiding. Gebruik deze 150 cm hoge tuinschermen om een lage schutting in uw tuin te maken. Deze tuinschermen zijn een hele verantwoorde keuze door het gebruik van kokosvezel. Dit materiaal komt van de bast van een kokosnoot en is daarmee een bijna onuitputtelijke grondstof. Kokosvezel heeft bovendien een natuurlijke uiterlijk, waardoor uw schutting een warme uitstraling krijgt. Deze tuinschermen zijn ook heel geschikt voor de liefhebbers van een groene schutting, omdat klimplanten graag tegen dit natuurlijke materiaal aan groeien.

Lage kokosvezel tuinschermen

Dit natuurlijke tuinscherm is 180 cm breed en 150 cm hoog. Dit lage tuinscherm is geschikt voor iedereen die zijn tuin niet volledig wil afsluiten, maar toch nog wat privacy wil behouden. Door het gebruik van duurzame materialen heeft dit tuinscherm een lange levensduur. Zo is het frame van verzinkt staal en zijn de kokosvezels verbonden met het frame door gerecyclede kunststof buizen. Het maakt voor dit tuinscherm niet uit of u het direct op de grond of iets boven de grond plaatst. Maak uw erfafscheiding af met duurzame schuttingpalen van bijvoorbeeld hardhout, staal en beton. Voor een stevige fundering stort u beton rond de schuttingpalen. 

Gebruik een trellisscherm om uw dichte natuurlijke schutting te onderbreken. Niet het kokos tuinscherm wat u zocht? Bekijk dan ook ons hele aanbod aan Kokowall tuinschermen. Bekijk ook onze bamboe tuinschermen als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kokosvezel tuinschermen Kokos Tuinscherm Laag 180 x 150 cm Verzinkt Frame Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  
€ 168,75 Per stuk incl. BTW