Kokos Tuinscherm Smal 120 x 180 cm Verzinkt Frame

KOMO

Productnummer: KO89005-50-1200-1800   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  

Aangepaste levertijd Ca. 9-10 weken

€ 140,40 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kokos Tuinscherm Smal 120 x 180 cm Verzinkt Frame

  • Smal tuinscherm
  • Van duurzame kokosvezel
  • Met een warme natuurlijke uitstraling
  • Klimplanten hechten zich makkelijk aan deze schermen

Kokos Tuinscherm Smal 120 x 180 cm Verzinkt Frame

Deze smalle 120 x 180 cm tuinschermen van kokosvezel zijn ideaal voor mensen die een bijzondere schutting gaan maken. Zeker als een standaard tuinscherm niet past kunt u deze smalle tuinschermen gebruiken om een dichte erfafscheiding te maken. Deze smalle tuinschermen bestaan voornamelijk uit kokosvezel. Dit is ecologische verantwoord materiaal met een lange levensduur. Bovendien heeft kokosvezel een warme uitstraling. Klimplanten houden van kokosvezel en klimmen dan ook met gemak tegen deze schutting van natuurlijk materiaal op. Zo heeft u binnen no-time een groene schutting, die ook nog heel dicht in. Genoeg privacy in de tuin dus. 

Smal tuinscherm van kokosvezel

Deze natuurlijke tuinschermen zijn 120 cm breed en 180 cm hoog. Hiermee zijn ze smaller dan standaard 180 x 180 tuinschermen en zeer geschikt voor mensen die maatwerk nodig hebben voor hun schutting. Dit tuinscherm is heel duurzaam door het frame van verzinkt staal en het gebruik van kokosvezel. Dit natuurlijke materiaal komt van de bast van kokosnoten en is zeer duurzaam. Om de kokosvezel aan het tuinscherm te binden worden buizen van gerecycled kunststof. Plaats deze tuinschermen het liefst tussen schuttingpalen met een vergelijkbare levensduur, zoals hardhouten, betonnen en stalen schuttingpalen. Om voor extra stevigheid te zorgen stort u beton om de schuttingpalen heen.

Gebruik een trellisscherm om uw dichte natuurlijke schutting te onderbreken. Niet het kokos tuinscherm wat u zocht? Bekijk dan ook ons hele aanbod aan Kokowall tuinschermen. Bekijk ook onze bamboe tuinschermen als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinschermen kokosvezel Kokos Tuinscherm Smal 120 x 180 cm Verzinkt Frame KOMO   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  
€ 140,40 Per stuk incl. BTW