Kokos Smal Tuinscherm 90 x 180 cm Verzinkt Frame

KOMO

Productnummer: KO89003-50-900-1800   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  

Aangepaste levertijd Ca. 9-10 weken

€ 117,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kokos Smal Tuinscherm 90 x 180 cm Verzinkt Frame

  • Smal tuinscherm
  • Gemaakt van duurzaam tropische kokosvezel
  • Met een mooie natuurlijke uitstraling
  • Zeer geschikt voor klimplanten
  • Kokosvezel wordt lichter door de zon

Kokos Smal Tuinscherm 90 x 180 cm Verzinkt Frame

Een natuurlijke erfafscheiding maakt u met deze 90 x 180 cm tuinschermen van kokosvezel. Dit smalle tuinscherm is heel handig als u nog een klein stukje met uw schutting moet overbruggen. Het voordeel van deze kokos tuinschermen is dat ze gemaakt zijn van natuurlijk materiaal. Daarnaast hebben ze een lange levensduur en zijn ze volledig recyclebaar. Kokosvezel komt van de bast van een kokosnoot en is daardoor zeer ecologisch verantwoord materiaal. Deze tuinschermen laten zich zeer goed begroeien door klimplanten, waardoor u binnen no-time een groene schutting heeft. 

Half tuinscherm verticaal

Dit halve tuinscherm is 90 cm breed en 180 cm hoog. Het tuinscherm is opgebouwd uit drie verschillende onderdelen. Het bestaat uit een frame van verzinkt staal, wat weerbestendig en dus zeer duurzaam is. In het frame zitten buizen van gerecycled kunststof. Deze buizen zijn nodig om de kokosvezel aan het frame vast te maken. Kokosvezel is natuurlijk materiaal met een mooie warme uitstraling. Bovendien is het zeer duurzaam, met een levensduur vergelijkbaar met hardhout. Kokosvezel gaat wel vergrijzen in de zon, dit kunt u tegengaan door het tuinscherm regelmatig te behandelen met beits. 

Kokosvezel tuinscherm monteren

Om dit kokos tuinscherm te monteren gebruikt u duurzame schuttingpalen. Dat kunnen palen van hardhout, staal of beton zijn. Kies het liefst voor schuttingpalen met dezelfde levensduur als de tuinschermen, dan hoeft u ze niet tussendoor te vervangen. Bij houten schuttingpalen heeft u schuttinghoekjes en schroeven nodig. Bij een stalen paal zijn alleen schroeven voldoende. In beide gevallen raden wij Wovar zelf-tappende schroeven verzinkt 4.2 x 25 mm aan. Om ervoor te zorgen dat de palen stevig staan stort u beton om de schuttingpalen heen. Een kokosscherm hoeft niet met afstand van de grond geplaatst te worden. 

Combineer deze halve tuinschermen met een kokos tuinscherm van 180 x 180 cm. Bekijk ook onze bamboe tuinschermen als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinschermen kokosvezel Kokos Smal Tuinscherm 90 x 180 cm Verzinkt Frame KOMO   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  
€ 117,45 Per stuk incl. BTW