Logo Gadero
service

Kokos Smal Tuinscherm 90 x 180 cm Verzinkt Frame

Productnummer
KO89003-50-900-1800
Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal
Volledig recyclebaar
tuinschermen_schuttingen_kokowall
kokos_tuinscherm_schuttingen_kokowall
tuinschermen_schuttingen_kokowall_kokos_tuinscherm
tuinschermen_schuttingen_kokowall_laag_tuinscherm
gadero_breukelen_ps_kokos_schutting_3_2

114,25

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Breedte
90 cm
Hoogte
180 cm
Materiaalsoort
Kokos
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Smal tuinscherm

  • Gemaakt van duurzaam tropische kokosvezel

  • Met een mooie natuurlijke uitstraling

  • Zeer geschikt voor klimplanten

  • Kokosvezel wordt lichter door de zon

Specificaties

Materiaalsoort
Kokos
Materiaal
Kokos
Houtsoort
Kokos
Kleur
Bruin
Breedte
90 cm
Hoogte
180 cm

Kokos Smal Tuinscherm 90 x 180 cm Verzinkt Frame

Een natuurlijke erfafscheiding maakt u met deze 90 x 180 cm tuinschermen van kokosvezel. Dit smalle tuinscherm is heel handig als u nog een klein stukje met uw schutting moet overbruggen. Het voordeel van deze kokos tuinschermen is dat ze gemaakt zijn van natuurlijk materiaal. Daarnaast hebben ze een lange levensduur en zijn ze volledig recyclebaar. Kokosvezel komt van de bast van een kokosnoot en is daardoor zeer ecologisch verantwoord materiaal. Deze tuinschermen laten zich zeer goed begroeien door klimplanten, waardoor u binnen no-time een groene schutting heeft.

Half tuinscherm verticaal

Dit halve tuinscherm is 90 cm breed en 180 cm hoog. Het tuinscherm is opgebouwd uit drie verschillende onderdelen. Het bestaat uit een frame van verzinkt staal, wat weerbestendig en dus zeer duurzaam is. In het frame zitten buizen van gerecycled kunststof. Deze buizen zijn nodig om de kokosvezel aan het frame vast te maken. Kokosvezel is natuurlijk materiaal met een mooie warme uitstraling. Bovendien is het zeer duurzaam, met een levensduur vergelijkbaar met hardhout. Kokosvezel gaat wel vergrijzen in de zon, dit kunt u tegengaan door het tuinscherm regelmatig te behandelen met beits.

Kokosvezel tuinscherm monteren

Om dit kokos tuinscherm te monteren gebruikt u duurzame schuttingpalen. Dat kunnen palen van hardhout, staal of beton zijn. Kies het liefst voor schuttingpalen met dezelfde levensduur als de tuinschermen, dan hoeft u ze niet tussendoor te vervangen. Bij houten schuttingpalen heeft u schuttinghoekjes en schroeven nodig. Bij een stalen paal zijn alleen schroeven voldoende. In beide gevallen raden wij Wovar zelf-tappende schroeven verzinkt 4.2 x 25 mm aan. Om ervoor te zorgen dat de palen stevig staan stort u beton om de schuttingpalen heen. Een kokosscherm hoeft niet met afstand van de grond geplaatst te worden.

Combineer deze halve tuinschermen met een van 180 x 180 cm. Bekijk ook onze als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.