Kokos Tuinscherm Smal 150 x 180 cm Verzinkt Frame

KOMO

Productnummer: KO89006-50-1500-1800   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  

Aangepaste levertijd Ca. 9-10 weken

€ 164,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kokos Tuinscherm Smal 150 x 180 cm Verzinkt Frame

  • Smal tuinscherm
  • Van duurzame kokosvezel
  • Met een warme natuurlijke uitstraling
  • Klimplanten hechten zich makkelijk aan deze schermen

Kokos Tuinscherm Smal 150 x 180 cm Verzinkt Frame

Past een standaard Kokowall tuinscherm niet in uw tuin? Kies dan voor deze 150 x 180 cm tuinschermen. Hiermee maakt u makkelijker een tuinscherm op maat, zonder dat u de tuinschermen zelf hoeft in te korten. Bovendien maakt u met deze smalle kokosvezel tuinschermen toch een dichte schutting. Zo heeft u alsnog veel privacy in de tuin. Deze tuinschermen zijn een verantwoorde keuze, omdat ze gemaakt zijn van kokosvezel. Deze onuitputtelijke grondstof komt van de bast van een kokosnoot. Door het gebruik van milieuvriendelijke materialen krijgen deze tuinschermen een warme uitstraling. Bovendien zijn klimplanten gek op dit natuurlijke materiaal, dus u heeft binnen de kortste keren een groene schutting. 

Natuurlijke schutting

Dit natuurlijke tuinscherm is 150 cm breed en 180 cm hoog. Dit tuinscherm is dus iets smaller dan een standaard 180 x 180 cm tuinscherm, waardoor ze goed in te passen zijn als u maatwerk voor uw schutting nodig heeft. Door het gebruik van duurzame materialen heeft dit tuinscherm een lange levensduur. Het frame is gemaakt van verzinkt staal. Dit frame is gevuld met buizen van gerecycled kunststof. Deze buizen zijn nodig om de kokosvezel aan de tuinschermen te binden. Om lang van uw schutting te genieten raden wij u aan om schuttingpalen met een vergelijkbare duurzaamheid te kiezen, zoals palen van hardhout, staal of beton.

Gebruik een trellisscherm om uw dichte natuurlijke schutting te onderbreken. Niet het kokos tuinscherm wat u zocht? Bekijk dan ook ons hele aanbod aan Kokowall tuinschermen. Bekijk ook onze bamboe tuinschermen als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
150 x 180 cm kokos tuinschermen Kokos Tuinscherm Smal 150 x 180 cm Verzinkt Frame KOMO   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  
€ 164,25 Per stuk incl. BTW