Logo Gadero
inspiratieservice

Kokos Tuinscherm Smal 150 x 180 cm Verzinkt Frame

Productnummer
KO89006-50-1500-1800
Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal
Volledig recyclebaar
kokos_tuinscherm_schuttingen_kokowall
kokosscherm_180x180cm_verzinkt_frame_2
tuinschermen_schuttingen_kokowall
tuinschermen_schuttingen_kokowall_laag_tuinscherm
tuinschermen_schuttingen_kokowall_kokos_tuinscherm
gadero_breukelen_ps_kokos_schutting_3_8

155,25

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Breedte
150 cm
Hoogte
180 cm
Materiaalsoort
Kokos
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Smal tuinscherm

  • Van duurzame kokosvezel

  • Met een warme natuurlijke uitstraling

  • Klimplanten hechten zich makkelijk aan deze schermen

Specificaties

Materiaalsoort
Kokos
Materiaal
Kokos
Houtsoort
Kokos
Kleur
Bruin
Breedte
150 cm
Hoogte
180 cm

Kokos Tuinscherm Smal 150 x 180 cm Verzinkt Frame

Past een standaard Kokowall tuinscherm niet in uw tuin? Kies dan voor deze 150 x 180 cm tuinschermen. Hiermee maakt u makkelijker een tuinscherm op maat, zonder dat u de tuinschermen zelf hoeft in te korten. Bovendien maakt u met deze smalle kokosvezel tuinschermen toch een dichte schutting. Zo heeft u alsnog veel privacy in de tuin. Deze tuinschermen zijn een verantwoorde keuze, omdat ze gemaakt zijn van kokosvezel. Deze onuitputtelijke grondstof komt van de bast van een kokosnoot. Door het gebruik van milieuvriendelijke materialen krijgen deze tuinschermen een warme uitstraling. Bovendien zijn klimplanten gek op dit natuurlijke materiaal, dus u heeft binnen de kortste keren een groene schutting.

Natuurlijke schutting

Dit natuurlijke tuinscherm is 150 cm breed en 180 cm hoog. Dit tuinscherm is dus iets smaller dan een standaard 180 x 180 cm tuinscherm, waardoor ze goed in te passen zijn als u maatwerk voor uw schutting nodig heeft. Door het gebruik van duurzame materialen heeft dit tuinscherm een lange levensduur. Het frame is gemaakt van verzinkt staal. Dit frame is gevuld met buizen van gerecycled kunststof. Deze buizen zijn nodig om de kokosvezel aan de tuinschermen te binden. Om lang van uw schutting te genieten raden wij u aan om schuttingpalen met een vergelijkbare duurzaamheid te kiezen, zoals palen van hardhout, staal of beton.

Gebruik een trellisscherm om uw dichte natuurlijke schutting te onderbreken. Niet het kokos tuinscherm wat u zocht? Bekijk dan ook ons hele aanbod aan Kokowall tuinschermen. Bekijk ook onze bamboe tuinschermen als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.

Bijbehorend bij dit product