Kokos tuinscherm 180 x 200 cm Verzinkt Frame

Productnummer: KO89001-50-1800-2000 Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |   Extra hoog   |  

Aangepaste levertijd Ca. 6-7 weken

€ 196,65 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kokos tuinscherm 180 x 200 cm Verzinkt Frame

  • Met 200 cm extra hoog
  • Gemaakt van duurzaam tropische kokosvezel
  • Mooie natuurlijke uitstraling
  • Zeer geschikt voor klimplanten
  • Kokosvezel wordt lichter door de zon

Kokos tuinscherm 180 x 200 cm Verzinkt Frame

Een erfafscheiding met veel privacy maakt u met deze tuinschermen van kokos. De Kokowall tuinscherm zijn volledig dicht en met 2 meter ook nog extra hoog. Voorbijgangers kunnen er dus niet door- of overheen kijken. Bovendien is het scherm geluidsdempend. Deze tuinscherm van natuurlijk materiaal heeft een lange levensduur en een warme uitstraling. Kokosvezel is ook nog eens heel verantwoord materiaal. Het komt namelijk van de bast van een kokosnoot. Dit hernieuwbare materiaal is makkelijk te produceren en vraagt niet veel van het milieu. Deze 180 x 200 cm kokos tuinschermen hebben een duurzaam verzinkt frame en zorgen gegarandeerd voor een opvallende schutting. 

Natuurlijk tuinscherm 

Kokosvezel is taai tropisch materiaal wat veel gelijkenissen heeft met hardhout. Zo is kokosvezel zeer stevig en heeft het een lange levensduur. Net als hardhout zal kokosvezel iets lichter worden door invloed van de zon. Om de kleur te behouden behandelt u het tuinscherm met beits. Dit spuit u er eenvoudig op met een plantenspuit. Dit tuinscherm heeft een verzinkt frame. Dit frame is weerbestendig en daardoor zeer duurzaam. Zo kan een Kokowall schutting lang in uw tuin blijven staan. Deze schutting is opgebouwd uit 3 onderdelen: het stalen frame, de kunststof buizen en kokosvezel. Deze kunststof buizen worden gebruikt om de kokosvezel omheen te wikkelen. Deze buizen zijn gemaakt van gerecycled kunststof en bevatten geen PVC. Daardoor is het hele tuinscherm te recyclen. Klimplanten houden van natuurlijk materiaal, daarom beklimmen ze dit tuinscherm zonder moeite. Binnen no-time heeft u een groene schutting. Dit tuinscherm is 180 cm breed en 200 cm hoog.

Tips plaatsen kokos tuinscherm

Bij een duurzaam tuinscherm is het belangrijk om te kiezen voor duurzame schuttingpalen. Hardhouten, betonnen of stalen schuttingpalen zijn een optie. Zo hebben wij 7 x7 hardhouten palen in het assortiment. Om dit tuinscherm tussen de palen te plaatsen heeft u bij hardhouten palen montagehoekjes en zelftappende schroeven nodig. Bij een stalen scherm gebruikt u alleen schroeven. In beide gevallen zijn onze Wovar zelf-tappende schroeven verzinkt 4.2 x 25 mm geschikt. Om de palen stevig te plaatsen raden wij aan om rondom uw schuttingpalen beton te storten. Een kokosscherm kan zowel op de grond als iets boven de grond geplaatst worden. 

Gebruik een trellischermen om uw tuinscherm te onderbreken. Daarnaast vindt u deze kokosschermen ook in vele andere maten bij Gadero. Bekijk ook onze bamboe tuinschermen als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kokosvezel tuinschermen Kokos tuinscherm 180 x 200 cm Verzinkt Frame Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |   Extra hoog   |  
€ 196,65 Per stuk incl. BTW