#258 Nobifix palen

In deze aflevering van Gadero TV staan Nobifix palen centraal. Benieuwd naar meer informatie over deze palen? Lees dan snel verder!

Nobifix palen

Deze palen met een luxe diamantkop zijn afkomstig uit Europa. De palen hebben een mooie moderne bruine kleur. Ze zullen langzaam en op een egale manier vergrijzen. De palen zijn licht van gewicht, onderhoudsarm en eenvoudig toe te passen.

Nobifix kop

Duurzaamheid Nobifix

Het in Nederland geproduceerde Nobifix nadert duurzaamheidsklasse 1. Ze worden met een speciale vacuüm druk behandeld. De behandeling is zo effectief dat de levensduur de groeitijd van de boom evenaart. De verwachte levensduur is daarmee vergelijkbaar met tropisch hardhout. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen.

Toepassingen Nobifix palen

Gadero biedt diverse palen en balken aan die geschikt zijn voor overkappingen, schuttingen en afrasteringen. Daarnaast verkoopt Gadero ook Nobifix planken die te gebruiken zijn als vlonderplank of normale tuinplank.

Nobifix palen

Alternatieven Nobifix palen

Houtsoorten die op Nobifix lijken zijn Azobe, geïmpregneerd hout, (thermisch) Essen en Siberisch Lariks. Nobifix palen zijn het meest geschikte alternatief voor Azobe palen en groen geïmpregneerde palen.

Bekijk ons assortiment Nobifix palen en blijf wekelijks op de hoogte van onze video’s op ons YouTube kanaal. Abonneer hier!

Mis nooit meer schutting aanbiedingen, handige montage video's en tuintrends met Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer op Gadero TV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram