Logo Gadero
service
Gadero TV

Nobifix palen

Gadero logo
Geschreven doorFemke
Geplaatst18-05-2022

In deze aflevering van Gadero TV staan Nobifix palen centraal. Benieuwd naar meer informatie over deze palen? Lees dan snel verder!

Nobifix palen
play video

Nobifix palen

Deze palen met een luxe diamantkop zijn afkomstig uit Europa. De palen hebben een mooie moderne bruine kleur. Ze zullen langzaam en op een egale manier vergrijzen. De palen zijn licht van gewicht, onderhoudsarm en eenvoudig toe te passen.

Nobifix kop

Duurzaamheid Nobifix

Het in Nederland geproduceerde Nobifix nadert duurzaamheidsklasse 1. Ze worden met een speciale vacuüm druk behandeld. De behandeling is zo effectief dat de levensduur de groeitijd van de boom evenaart. De verwachte levensduur is daarmee vergelijkbaar met tropisch hardhout. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen.

Toepassingen Nobifix palen

Gadero biedt diverse palen en balken aan die geschikt zijn voor overkappingen, schuttingen en afrasteringen. Daarnaast verkoopt Gadero ook Nobifix planken die te gebruiken zijn als vlonderplank of normale tuinplank.

Nobifix vlonderplank

Alternatieven Nobifix palen

Houtsoorten die op Nobifix lijken zijn Azobe, geïmpregneerd hout, (thermisch) Essen en Siberisch Lariks. Nobifix palen zijn het meest geschikte alternatief voor Azobe palen en groen geïmpregneerde palen.

Meer Gadero TV afleveringen