Logo Gadero
service

Terrasverband+ wildverband 4cm dikte Grezzo Geimpregneerd & Deklaag - Excluton

Productnummer
EX70025-Grezzo
Geïmpregneerd en voorzien van deklaag
Met facetrand
Verschillende stenen per laag
1001110
wildverband_terrassteen
terrassteen_wildverband_grezzo
1001110_1
Per stuk

31,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Verschillende afmetingen voor speelse look

  • Met facetrand en deklaag

  • Geschikt voor terras en looppad

  • Van Nederlandse bodem

  • Niet geschikt voor oprit

  • Niet aftrillen

Specificaties

Gewicht
90 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Dikte
4 cm

Terrasverband+ wildverband 4cm dikte Grezzo Geimpregneerd & Deklaag - Excluton

Door de mooie grijstinten van de terras Steen wildverband Grezzo van A-merk producent Excluton creëert u eenvoudig een strak en modern terras of looppad. Deze legt u in wildverband omdat tegels uit verschillende formaten bestaan. U creëert hiermee een speels effect en meer karakter aan uw bestrating. Deze betontegels zijn geïmpregneerd en voorzien van een deklaag die uw tegels langer schoon houden.

Ga voor onderhoudsvriendelijke tegels

Zoals eerder genoemd hebben deze terrastegels een impregneer- en deklaag. Deze lagen beschermen uw tegels tegen groene aanslag en andere vuil. Hierdoor is uw nieuwe bestrating dus onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Ziet u naar verloop van tijd dat uw tegels wel wat vuil worden? Dan verhelpt u dit eenvoudig en snel met onze onderhoudsmiddelen. Ook hebben deze tegels een facetrand. Dit betekent dat ze een schuine rand hebben en dit voorkomt dat de bovenzijde van de tegels tegen elkaar komen te liggen. Dit voorkomt dat ze afbrokkelen.

Wildverband

U koopt deze mooi Grezzo terrastegels per laag. Met een laag bestraat u 1,2 m2 en bestaat uit klinkers met de formaten 20x20cm 20x30cm en 30x40cm. Omdat de stenen verschillende formaten hebben kunt u ze alleen in wildverband leggen. We raden u af om deze tegels te gebruiken voor uw oprit. Door hun dikte van 4 cm kunnen ze niet de zware belasting van een auto dragen. Hiervoor raden wij u aan een klinker aan te schaffen van minstens 6 cm dikte. Wij bieden hier ook een ruim assortiment van aan, hiervoor verwijzen wij u graag naar onze oprit bestrating.

Zoekt u een beetje hulp bij de aanleg van uw nieuwe terras of looppad? Wij helpen u graag met onze video en onze klustip terras aanleggen. Wij leggen hier stap voor stap uit hoe u te werk moet gaan en welke extra benodigdheden hierbij komen kijken. Deze kunt u direct met uw nieuwe tegels bestellen.