Terrassteen wildverband Grezzo 4cm dik met Facet en Deklaag per 1,2 m2

Productnummer: EX70025-Grezzo   |   Met deklaag en facetrand   |   Verschillende stenen per laag

€ 31,14 Per 1,2 m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrassteen wildverband Grezzo 4cm dik met Facet en Deklaag per 1,2 m2

  • Verschillende afmetingen voor speelse look
  • Met facetrand en deklaag
  • Geschikt voor terras en looppad
  • Van Nederlandse bodem
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Terrassteen wildverband Grezzo 4cm dik met Facet en Deklaag per 1,2 m2

Door de mooie grijstinten van de terras Steen wildverband Grezzo van A-merk producent Excluton creëert u eenvoudig een strak en modern terras of looppad. Deze legt u in wildverband omdat tegels uit verschillende formaten bestaan. U creëert hiermee een speels effect en meer karakter aan uw bestrating. Deze betontegels zijn voorzien van een impregneerlaag die uw tegels langer schoon houden. 

Ga voor onderhoudsvriendelijke tegels

Zoals eerder genoemd hebben deze terrastegels een impregneerlaag. Deze laag beschermt uw tegels tegen groene aanslag en andere vuil. Hierdoor is uw nieuwe bestrating dus onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Ziet u naar verloop van tijd dat uw tegels wel wat vuil worden? Dan verhelpt u dit eenvoudig en snel met onze onderhoudsmiddelen. Ook hebben deze tegels een facetrand. Dit betekent dat ze een schuine rand hebben en dit voorkomt dat de bovenzijde van de tegels tegen elkaar komen te liggen. Dit voorkomt dat ze afbrokkelen. 

Wildverband 

U koopt deze mooi Grezzo terrastegels per laag. Met een laag bestraat u 1,2 m2 en bestaat uit klinkers met de formaten 20x20cm 20x30cm en 30x40cm. Omdat de stenen verschillende formaten hebben kunt u ze alleen in wildverband leggen. We raden u af om deze tegels te gebruiken voor uw oprit. Door hun dikte van 4 cm kunnen ze niet de zware belasting van een auto dragen. Hiervoor raden wij u aan een klinker aan te schaffen van minstens 6 cm dikte. Wij bieden hier ook een ruim assortiment van aan, hiervoor verwijzen wij u graag naar onze oprit bestrating

Zoekt u een beetje hulp bij de aanleg van uw nieuwe terras of looppad? Wij helpen u graag met onze video en onze klustip terras aanleggen. Wij leggen hier stap voor stap uit hoe u te werk moet gaan en welke extra benodigdheden hierbij komen kijken. Deze kunt u direct met uw nieuwe tegels bestellen. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met deklaag Terrassteen wildverband Grezzo 4 cm dikte met Facet en Deklaag per 1,2 m2 Terrassteen wildverband Grezzo 4cm dik met Facet en Deklaag per 1,2 m2   |   Met deklaag en facetrand   |   Verschillende stenen per laag Op voorraad
€ 31,14 Per 1,2 m2 incl. BTW