Terrastegels 60Plus Soft Comfort Giallo 20 x 30 x 6 cm

Productnummer: EX1001054   |   Perfecte prijs/ kwaliteit verhouding!

€ 23,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegels 60Plus Soft Comfort Giallo 20 x 30 x 6 cm

  • Luxe uitstraling
  • Zeer geschikt voor looppad, terras en oprit
  • Voelen zijdezacht aan
  • Geïmpregneerd en geborsteld
  • Niet aftrillen

Terrastegels 60Plus Soft Comfort Giallo 20 x 30 x 6 cm

Bestel nu terrastegel in de kleur Giallo bij Gadero.nl en start de aanleg van uw droomtuin. Deze 60Plus Soft Comfort lijn van Excluton is betaalbaar, eenvoudig te leggen en beschikbaar in vele kleuren en maten. Deze terrastegel in de afmeting 20 x 30 cm met een dikte van 6 centimeter cm heeft een oppervlak van 0.06 m2. Deze tegel kent een geweldig prijskwaliteit verhouding omdat u de prijs van een goedkope betontegel betaald, maar veel meer krijgt.

Geborsteld en geïmpregneerd 

Deze tegels zijn verduurzaamd doordat ze geïmprengeerd en geborsteld zijn. Vanwege het borstelen is het beton afgedicht en neemt het nauwelijks vocht en vuil op. Ook zorgt dit ervoor dat de tegels zeer zacht aanvoelen en dus een hoog voetcomfort bieden. Daarbij is de tegel geïmpregneerd waardoor vuil en vocht nog minder snel in de tegels kunnen trekken. Hierdoor is de tegels zeer onderhoudsvriendelijk. 

Ook geschikt voor uw oprit

Deze stenen zijn door het klein langwerpige formaat en hun dikte van 6 cm zeer geschikt om uw oprit mee te bestraten. Vanzelfsprekend is deze steen ook geschikt voor andere toepassingen in en rondom uw tuin. De kleur Giallo is een gemêleerde kleur met verschillende grijs en bruin tinten. 60Plus Soft Comfort terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk en vorstbestendig. 

Bekijk hier ons volledige aanbod Soft Comfort en Soft Finish tegels. Om uw bestelling compleet te maken bestelt u ook uw bestrating toebehoren zoals zand, opsluitbanden, voegmortel en waterafvoer bij Gadero. Wij bezorgen binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland aan huis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ook voor oprit 60Plus soft comfort tegel giallo 20 x 30 x 6 cm Terrastegels 60Plus Soft Comfort Giallo 20 x 30 x 6 cm   |   Perfecte prijs/ kwaliteit verhouding! Op voorraad
€ 23,50 Per m2 incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!