Tuinhuis Northeim 6 Karibu 494 x 375 x 250 cm

Productnummer: KA11082   |   38 mm steek-/schroefsysteem   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 3.399,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Samenstelling Sluiten
  • € 3.399,95 Standaardproduct Tuinhuis Northeim 6 Karibu 494 x 375 x 250 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Northeim 6 Karibu 494 x 375 x 250 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Northeim 6 Karibu 494 x 375 x 250 cm

Northeim 6 is een robuust en zeer royale houten tuinhuis met lessenaarsdak uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Deze moderne blokhut beschikt over een wanddikte van maar liefst 3.8 cm en kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 38 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Met zijn afmeting van 494 x 375 x 250 cm is dit de grootste tuinhuis uit de Northeim serie van Karibu. 

Let op! Tuinhuis Northeim 6 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen en deuren

Northeim 6 van Karibu is 494 cm breed, 375 cm diep en 250 cm hoog. Northeim 6 is vanwege zijn totale oppervlakte van 37,9 m2 perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap. Door de openslaande dubbele vleugeldeuren met ieder 3 lichtpanelen van kunstglas is Northeim 6 ook uitermate geschikt voor het plaatsen van een loungeset en als verlengstuk van uw tuin. De dubbele tuinhuisdeuren (vleugeldeuren breedte 140 bij hoogte 173 cm) hebben 3 lichtbanen van kunstglas en een bontebaardslot met 2 sleutels.

Draai-/kantelramen voorkant Northeim 6 (extra optie)

Northeim 6 van Karibu wordt standaard geleverd zonder ramen. Als extra optie kunt u 1 of 2 fraaie langwerpig voorgemonteerde draai-/kantelramen (60x170cm), voorzien van echt glas, voor aan de voorkant als extra optie meebestellen. Door deze onbehandelde draai-/kantelramen (60x170cm) mee te bestellen (meerprijs) creeert u extra lichtinval in deze modere berging Northeim 6 van Karibu.

Dakbedekking

Het licht aflopende platte dak met een lichte dakhelling zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 19 mm massief houten dakbeschot en standaard zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van Northeim 6 is het tevens mogelijk om een dakgootset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketiing of een PVC dakgootset. De dakgootsets van Karibu wordt compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmateriaal. 

Houten Vloer

Northeim 6 wordt door Karibu standaard geleverd exclusief houten vloer voor in de berging. Houten vloer in tuinhuis Northeim 6? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Northeim 6 van Karibu is ca. 3 weken. Northeim 6 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! De levertijd van Karibu tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, bedraagd 6 - 9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met Draai-/kantelramen 60 x 170 cm (extra optie) Northeim Sfeerfoto Karibu (inclusief 2 kantelramen als extra optie) Tuinhuis Northeim 6 Karibu 494 x 375 x 250 cm   |   38 mm steek-/schroefsysteem   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden Ruim op voorraad
€ 3.399,95 per stuk incl. btw