Keramische tegel Excluton Kera Hasselt 60x60x3cm

Productnummer: EX71700   |   Minder snel groene aanslag   |   Ook geschikt voor uw dakterras

€ 72,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tegel Excluton Kera Hasselt 60x60x3cm

  • Kleur-, kras- en slijtvast
  • Zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam
  • Vlek- vorst en zuurbestendig
  • Niet geschikt voor aftrillen
  • Niet geschikt voor uw oprit

Keramische tegel Excluton Kera Hasselt 60x60x3cm

Voor een luxe tuintegel met vele voordelen zoekt u de Kera Hasselt 60x60x3cm van A-merk fabrikant Excluton! De Kera Hasselt is gemaakt van 100% massief keramiek, waardoor deze tegel een zeer hoge dichtheid en hardheid heeft. Dit zorgt ervoor dat de tegel geen vocht en vuil opneemt. Hierdoor krijgt u minder snel last van groene aanslag, wat de tegels erg onderhoudsvriendelijk maakt. Ook kunt u uw nieuw terras intensief gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn de tegels te beschadigen. Ze zijn namelijk kras- en slijtvast en bestand tegen vlekken, vorst, zout en zuur. En, zeker niet onbelangrijk, de tegels zijn kleurvast. Geniet dus nog jaren van uw terras alsof deze nieuw is. Omdat de Kera Hasselt met 3 cm dikte een relatief lichte tegel is, is deze zeer geschikt voor uw dakterras en door zijn stroefheid ook voor het gebied rond uw zwembad.

Keramische tegels leggen

Om keramische tegels te kunnen leggen is het van belang dat u dit doet op een zeer stevig zandbed. Wij raden u aan een ondergrond aan te leggen van 20 cm puin, daarop 8 cm stabilisatiezand en 1 cm straatzand voor het afreien. Leg de tegels altijd met behulp van voegkruisjes. Omdat de tegels zeer maatvast zijn krijgt u op deze manier altijd een strak terras. Vergeet niet om rekening te houden met de afschot voor uw waterafvoer en voeg het terras of looppad af met voegmortel. Bekijk onze bovenstaande video of lees onze blog voor een uitgebreide uitleg en handig tips voor het leggen van een keramisch terras. 

Op zoek naar een andere keramische tegel?

Bent u overtuigd van de voordelen van keramiek, maar bent u op zoek naar een andere variant? Bekijk dan ons volledig aanbod Kera Full Body of Kera Twice. Gadero bezorgd de Kera Hasselt 60x60x3cm binnen 1-7 werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische tegel Excluton Kera Hasselt 60x60x3cm Keramische tegel Excluton Kera Hasselt 60x60x3cm   |   Minder snel groene aanslag   |   Ook geschikt voor uw dakterras Op voorraad
€ 72,95 Per m2 incl. BTW