Kokos tuinscherm 180 x 180 cm Verzinkt Frame

KOMO

Productnummer: KO89000-50-1800-1800   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  

Aangepaste levertijd Ca. 9-10 weken

€ 176,85 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kokos tuinscherm 180 x 180 cm Verzinkt Frame

  • Gemaakt van ecologisch verantwoord kokosvezel
  • Met mooie natuurlijke uitstraling
  • Duurzaam materiaal met lange levensduur
  • Zeer geschikt voor klimplanten
  • Kokosvezel wordt lichter door de zon

Kokos tuinscherm 180 x 180 cm Verzinkt Frame

Een natuurlijke en duurzame schutting maakt u met dit kokos tuinscherm. Deze Kokowall tuinschermen zijn gemaakt van kokosvezel, waardoor ze zeer milieuvriendelijk zijn. Kokosvezel komt namelijk van de bast van kokosnoten. Kokosbomen blijven gewoon kokosnoten produceren, wat kokosvezel hernieuwbaar materiaal maakt. Het is dus een heel ecologisch verantwoord product. Kokosvezel heeft een mooie natuurlijke uitstraling en zorgt voor een speelse schutting met een warme uitstraling. Klimplanten hechten zich snel aan een scherm van kokosvezel, dus u maakt met deze tuinschermen ook heel eenvoudig een groene schutting. 

Duurzaam tuinscherm

Deze tuinschermen zijn niet alleen goed voor het milieu, ze hebben ook nog een lange levensduur. Kokosvezel is qua duurzaamheid vergelijkbaar met tropisch hardhout. Bovendien is het scherm voorzien van een verzinkt stalen frame, wat beschermd is tegen erosie. Deze gaat dus ook lang mee. Het frame is gevuld met door kokosvezel omwikkelde kunststof buizen. Deze buizen zijn gemaakt van gerecyclede kunststof, zonder PVC. Het hele tuinscherm is dan ook recyclebaar. Houd er wel rekening mee dat kokosvezel verkleurt door invloed van de zon. Het zal iets lichter van kleur worden. Deze tuinschermen wegen 21 kg en zijn 5 cm breed.

Kokos tuinscherm plaatsen

Plaats deze tuinschermen tussen hardhouten, betonnen of stalen schuttingpalen. Kies bijvoorbeeld voor een 7 x 7 hardhouten paal. Hierbij heeft u per tuinscherm 6 RVS montagehoekjes en 12 Wovar zelf-tappende schroeven verzinkt 4.2 x 25 mm nodig. Bij een stalen paal gebruikt u 6 Wovar zelf-tappende schroeven verzinkt 4.2 x 25 mm per scherm. Om het tuinscherm stevig te monteren raden wij u aan om rondom de schuttingpalen beton te storten. U kunt deze kokosschermen zowel in direct contact met de grond als iets boven de grond plaatsen. Om de kleur van de kokosvezels te behouden behandelt u deze regelmatig met tuinbeits. Dit spuit u eenvoudig op het tuinscherm met een plantenspuit.

Om dit tuinscherm te onderbreken gebruikt u een van onze trellischermen. Bovendien zijn deze kokosschermen ook in veel andere maten bij Gadero verkrijgbaar. Bekijk ook onze bamboe tuinschermen als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinschermen kokosvezel Kokos tuinscherm 180 x 180 cm Verzinkt Frame KOMO   |   Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal   |   Volledig recyclebaar   |  
€ 176,85 Per stuk incl. BTW