Logo Gadero
service

Kokos tuinscherm 180 x 180 cm Verzinkt Frame

Productnummer
KO89000-50-1800-1800
Tuinscherm gemaakt van natuurlijk materiaal
Volledig recyclebaar
Kokos_tuinscherm_180
tuinschermen_schuttingen_kokowall
tuinschermen_schuttingen_kokowall_kokos_tuinscherm
kokos_tuinscherm_schuttingen_kokowall
gadero_breukelen_ps_kokos_schutting_3_3

166,95

incl. BTW

2 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Breedte
180 cm
Hoogte
180 cm
Materiaalsoort
Kokos
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Gemaakt van ecologisch verantwoord kokosvezel

  • Met mooie natuurlijke uitstraling

  • Duurzaam materiaal met lange levensduur

  • Zeer geschikt voor klimplanten

  • Kokosvezel wordt lichter door de zon

Specificaties

Materiaalsoort
Kokos
Materiaal
Kokos
Houtsoort
Kokos
Kleur
Bruin
Breedte
180 cm
Hoogte
180 cm

Kokos tuinscherm 180 x 180 cm Verzinkt Frame

Een natuurlijke en duurzame schutting maakt u met dit kokos tuinscherm. Deze Kokowall tuinschermen zijn gemaakt van kokosvezel, waardoor ze zeer milieuvriendelijk zijn. Kokosvezel komt namelijk van de bast van kokosnoten. Kokosbomen blijven gewoon kokosnoten produceren, wat kokosvezel hernieuwbaar materiaal maakt. Het is dus een heel ecologisch verantwoord product. Kokosvezel heeft een mooie natuurlijke uitstraling en zorgt voor een speelse schutting met een warme uitstraling. Klimplanten hechten zich snel aan een scherm van kokosvezel, dus u maakt met deze tuinschermen ook heel eenvoudig een groene schutting.

Duurzaam tuinscherm

Deze tuinschermen zijn niet alleen goed voor het milieu, ze hebben ook nog een lange levensduur. Kokosvezel is qua duurzaamheid vergelijkbaar met tropisch hardhout. Bovendien is het scherm voorzien van een verzinkt stalen frame, wat beschermd is tegen erosie. Deze gaat dus ook lang mee. Het frame is gevuld met door kokosvezel omwikkelde kunststof buizen. Deze buizen zijn gemaakt van gerecyclede kunststof, zonder PVC. Het hele tuinscherm is dan ook recyclebaar. Houd er wel rekening mee dat kokosvezel verkleurt door invloed van de zon. Het zal iets lichter van kleur worden. Deze tuinschermen wegen 21 kg en zijn 5 cm breed.

Kokos tuinscherm plaatsen

Plaats deze tuinschermen tussen hardhouten, betonnen of stalen schuttingpalen. Kies bijvoorbeeld voor een 7 x 7 hardhouten paal. Hierbij heeft u per tuinscherm 6 RVS montagehoekjes en 12 Wovar zelf-tappende schroeven verzinkt 4.2 x 25 mm nodig. Bij een stalen paal gebruikt u 6 Wovar zelf-tappende schroeven verzinkt 4.2 x 25 mm per scherm. Om het tuinscherm stevig te monteren raden wij u aan om rondom de schuttingpalen beton te storten. U kunt deze kokosschermen zowel in direct contact met de grond als iets boven de grond plaatsen. Om de kleur van de kokosvezels te behouden behandelt u deze regelmatig met tuinbeits. Dit spuit u eenvoudig op het tuinscherm met een plantenspuit.

Om dit tuinscherm te onderbreken gebruikt u een van onze trellischermen. Bovendien zijn deze kokosschermen ook in veel andere maten bij Gadero verkrijgbaar. Bekijk ook onze als u op zoek bent naar andere tuinschermen van natuurlijk materiaal.