Logo Gadero
service

Getrommelde bestrating

Getrommelde bestrating zijn stenen die in een centrifuge kunstmatig zijn verouderd. Tijdens dit trommelen breken er kleine hoekjes van de stenen af en onstaan er deuken en krassen in de stenen. Dit geeft deze trommelstenen een speels en nostalgische look en feel. Bij Gadero koopt u getrommelde Abbeystones, GeoKlinker Plus, gebakken waaltjes en nog veel meer. 

Bestel uw getrommelde bestrating bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland. Maak uw bestelling compleet en combineer uw aankoop met opsluitbanden voor een stevige randafwerking, zand als fundering en split of grind voor tuinpaden of uw oprit. 

Bekijk ook deze tuinbestrating

Zijn trommelstenen niet hetgeen dat u zoekt? Kijk dan naar onze strakke tuinbestrating en Terrasstenen of ga voor een speels uiterlijk en kies voor Abbeystones in Wildverband.

Wij leveren getrommelde klinkers in de kleuren grijs, antraciet zwart of in verscheidene warme kleuren. De 5 cm dikte is alleen geschikt voor uw terras, voor de oprit kunt u de 6 cm dikte gebruiken. Voor opritten met zware voertuigen adviseren we 7 cm of 8 cm dikte stenen te kiezen, bijvoorbeeld banenverband stenen of waaltjes. 

Snelle levering in Nederland, België en Duitsland 

Wacht niet langer en bestel vandaag uw nieuwe bestrating voor uw tuin. We bezorgen uw complete bestelling binnen 7 werkdagen bij u thuis in Nederland, België of Duitsland.

Meest gestelde vragen over getrommelde bestrating

Getrommelde bestrating inspiratie