Logo Gadero
service

Sleufpalen beton met stapelrabat hout

Onze betonpalen met gleuf kunt u vullen met stapelrabat van hout. Combineer de sleuf betonpalen met 28 mm dikte stapelbare planken (ook wel blokhutprofiel of stapelrabat genoemd) van Lariks Douglas hout, Steigerhout grijze planken of zwarte planken. U kunt deze gleufpalen met stapelhout heel eenvoudig per compleet deel bestellen. Het aanzicht bij betonnen sleufpalen met houten blokhutprofielen is aan beide kanten gelijk. Vergeet niet een aluminium afdekker mee te bestellen. 

Sleuf betonpalen met stapelbare blokhutprofielen

Ook kunt u onze losse gleufpalen van beton en stapelbare planken zoals de 28 mm dubbel rabat planken of 28 mm blokhutprofielen zelf een betongleufpaal schutting samenstellen. Het verschil tussen blokhutprofiel en dubbelrabat is minimaal, echter duidelijk te zien. Bij blokhutprofielen sluiten de planken strak aan. Bij dubbelrabat heeft de bovenzijde van elke plank een ronding. Bij vormen zijn volledig dicht met mes en groef. De dikte van het stapelrabat dient altijd 28 mm te zijn.

Kies de juiste betonnen onderplaat er bij van 180 cm

Werk bij voorkeur met planken van 180 cm lengte en met 1 gladde onderplaat van eveneens 180 cm. Sluit de bovenkant af met een stalen U-profiel en werk uiterst waterpas. 

Sleuf betonpalen in 10x10 of 11.5x11.5 cm dikte kiezen

Populair is de combinatie van Lariks Douglas blokhutprofielen met antraciet betonpalen met sleuf in 10x10x270 cm. Heeft u iets minder budget? Kies dan de wit-grijze sleufbetonpalen met bijvoorbeeld zwart rabat. Deze 10x10 cm dikte sleufpalen zijn in eind- en tussenpaal versie verkrijgbaar. Wilt u een betonnen hoekpaal met sleuf, dan moet u altijd de 11.5 x 11.5 cm dikte kiezen. Deze is in gewicht behoorlijk zwaar en dient u met 2 sterke personen te verwerken!

Liever houten gleufpalen? Naast gleufpalen met stapelrabat leveren wij ook houten palen met sponning, zie zelfbouw schutting systemen. Lees ook onze blog met keuzehulp tips voor welke betonpaal of sleufpaal en afwerking kiezen. 

Wij bezorgen deze betonpalen met gleuf voor stapelbare 28 mm blokhutprofielen in heel Nederland en Vlaanderen onder veilige Thuiswinkel Servicegaranties bij u thuis. 

Sleufpalen met stapelrabat hout inspiratie