Logo Gadero
service

Goedkope Betontegels

Zoekt u een goedkope betontegel 50x50 cm voor uw terras of tuintegels 60x60 voor uw looppad? Bij Gadero vindt u veel passende tegels in allerlei kleuren, diktes, maten en van allerlei A-merken. Alle betontegels uit deze categorie worden binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België geleverd. U kunt bij een deel van het assortiment zelfs kiezen voor 48-uurs levering. Voor het gehele assortiment gaat u naar de categorie goedkope betontegels.

Omdat het assortiment goedkope terrastegels dusdanig groot is, vindt u hier een overzicht van de meest verkochte goedkope betontegels. Zo kiest u hier uit onbehandelde tuintegels van beton die we voor lage prijzen kunnen aanbieden, betontegels met een deklaag, of geïmpregneerde betontegels. Vooral onze 60x60 cm tuintegels van de merken ExclutonGardenlux en MBI zijn erg populair. Houdt er rekening mee dat tegels dunner dan 6cm NIET geschikt zijn voor een oprit. 

Tuintegels kopen inclusief bijproducten + thuis bezorgen

Goedkope tuintegels kopen in de kleur grijs of antraciet is een eitje dankzij de webshop van Gadero. Gadero is bovendien al jarenlang uw specialist in goedkope tuintegels en levert veelal vanuit eigen voorraden binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België. Sierbestrating handel Gadero is officieel dealer van de A-merken Excluton beton, MBI en nog veel meer. Bestel ook direct u accessoires zoals bijvoorbeeld opsluitbanden, watergoten en zand mee en ga direct aan de slag met het maken van uw droomtuin. Wij leveren alles met een kraanwagen bij u aan huis. 

Tuintegels met coating

LET OP! Wanneer u voor tegels wilt kiezen die langer mee moeten gaan raden wij betontegels met een coating aan. Wilt u een tegel die een levenlang mee gaat, krasvast is, slijtvast is en kleurvast is, kies dan voor keramische terrastegels.

Keuzehulp tuintegel kiezen

Nog geen keuze tussen de betontegels kunnen maken? In onze blog leggen wij het verschil tussen onbehandelde, geïmpregneerde en gecoate betontegels uit, zodat u de beste keuze maakt! Heeft u iets meer budget? Ontdek dan ook onze GeoProArte Tegels van MBI, een betontegel de luxe. Of ga voor luxe keramische terrastegels, de trend is de 3 cm dikte. Gebakken keramiek tegels voor buiten zijn kleurvast, kleurecht en krasbestendig. De prijs ligt echter wel een stuk hoger dan betonnen tuintegels. Binnen keramiek zijn 60x60 cm tegels het populairst, bekijk ook de populaire GeoCeramica lijn van MBI. Wilt u echt de aller goedkoopste tuintegels? Kies dan stoeptegels in 30x30 cm formaat.

Betontegel inspiratie