Tuinhuis Qubic Karibu 246 x 246 x 214 cm

Productnummer: KA11227 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 1.199,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.199,95 Standaardproduct Tuinhuis Qubic Karibu 246 x 246 x 214 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Qubic Karibu 246 x 246 x 214 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief deur en aluminium afsluitbalken

Tuinhuis Qubic Karibu 246 x 246 x 214 cm

Heeft u extra ruimte nodig en is er in huis verder geen mogelijkheid om uit te breiden? Dan kan het Qubic tuinhuis uit de Classic-Serie van het Duitse A-merk Karibu een uitkomst bieden. Dit vierkante tuinhuisje kan heel veelzijdig ingezet worden. Zo voegt u met de plaatsing van dit huisje eenvoudig 6 m2 extra bergingsruimte toe aan uw tuin. Maar dit stijlvolle vierkante huis kan bijvoorbeeld ook als werkruimte gebruikt worden. Het is mogelijk om de Qubic uit te breiden met veel verschillende opties, zoals een dakgoot, vloer en onderhoudset.

Afmetingen

Dit vierkante tuinhuis is opgebouwd uit speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Deze planken zijn hoogwaardig gefreesd en hebben daarom de perfecte pasvorm. Daarnaast is het profiel voorzien van waterafstotende profilering. De echte doe-het-zelver zet dit tuinhuisje eenvoudig in elkaar doormiddel van het steek-/schroefsysteem. De Qubic is 246 cm breed, 246 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 214 cm. De achterkant van het tuinhuis is 201 cm hoog. De binnenmaat deze vierkante bergplaats is 238 x 238 cm.

Standaard meegeleverd

Dit tuinhuisje heeft een hele stijlvolle look en dat komt mede dankzij de meegeleverde deur. Om het vierkante karakter van de Qubic te bewaren krijgt u geen openslaande, maar een schuifdeur van 105 x 179 cm meegeleverd. Deze deuren zijn standaard voorzien van lichtpanelen met ondoorzichtig kunstglas. Daarnaast krijgt u een aluminium deurdrempel om de vloer bij de ingang te beschermen en is de deur voorzien van een draaigrendelslot.

Het platte dak van de Qubic bestaat uit massief houten platen exclusief dakbedekking. Voor het bekleden van het dak adviseren wij om zelfklevende dakfolie als extra optie mee te bestellen (meerprijs). Dit dakfolie is zeer duurzaam en scheurbestendig. U dak is dus goed beschermd tegen alle weersinvloeden. Om de luxe uitstraling van het tuinhuis compleet te maken krijgt u ook bijpassende aluminium afsluitbalken als hoogwaardige dakafsluiting.

Extra opties

Hoewel de Qubic al vrij compleet geleverd wordt zijn er nog een paar extra opties die uw tuinhuis helemaal af kunnen maken. Zo heeft u de optie om een PVC-dakgootset mee te bestellen. Deze set bestaat uit buizen en beslag, alles wat u nodig heeft om een dakgoot te maken. Met deze dakgootset zorgt u ervoor dat het water van het dak kan lopen, zonder schade aan de blokhut aan te richten.

Daarnaast kunt u een onderhoudsset voor het binnengedeelte van de blokhut meebestellen. Deze set bevat alles om het hout aan de binnenkant van uw blokhut te onderhouden: 0.75 en 0.5 liter Vastewas olie, 1 kwast, 1 vlakstrijker, 2 roerstaafjes en handschoenen. Beide sets zijn te vinden onder de extra opties.

Houten vloer

Als u de Qubic als werk- of bergruimte wilt gebruiken is het handig om er ook een vloer in te leggen, deze wordt namelijk niet standaard meegeleverd. U heeft de keuze uit verschillende vloeren, zoals steen of hout. Kiest u voor hout? Dan is het mogelijk om, tegen een meerprijs, een houten vloer mee te bestellen. U krijgt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger meegeleverd. De onderleggers zijn van massief hout en zo behandeld dat ze een langere levensduur hebben.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen met een aanbouwdak of in de kleuren Terragrijs of Kastanjerood. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Qubic tuinhuis karibu buiten Tuinhuis Qubic Karibu 246 x 246 x 214 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 1.199,95 per stuk incl. btw