Ultra drain eindstuk met mof

Productnummer: EX70307 Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

€ 3,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain eindstuk met mof

  • Met aansluiting 60 mm diameter

Ultra drain eindstuk met mof

Het Ultra drain eindstuk met mof is ontwikkelt om gemakkelijk uw goot aan te sluiten op het riool / pvc buis of drainagebuis. Doormiddel van het eindstuk met mof kunt u aan het einde van de goot een 60mm buis plaatsen die voor de verdere waterafvoer zorgt.

De ultra serie bestaat uit een breed assortiment met o.a. veel hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

EAN: 8718246044086

 


Vragen & antwoorden over dit product

Beste, De mof naar 60mm snap ik, maar moet ik voor de gootkant een verbindingsstuk hebben of is dit ook een soort mof Vriendelijke groet, Arjan

De goten dienen inderdaad aan elkaar verbonden te worden met verbindingsstukken. Deze staan tussen de verwante producten.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eindstuk/Mof Ultra Drain Ultra drain eindstuk met mof Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Ruim op voorraad
€ 3,95 per stuk incl. btw