Ultra drain eindstuk met mof

Productnummer: EX70307   |   Eenvoudig te verwerken   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

€ 4,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain eindstuk met mof

  • Met aansluiting 60 mm diameter
  • Gratis verzending!

Ultra drain eindstuk met mof

Het Ultra drain eindstuk met mof is ontwikkelt om gemakkelijk uw goot aan te sluiten op het riool / pvc buis of drainagebuis. Door middel van het eindstuk met mof kunt u aan het einde van de goot een 60mm buis plaatsen die voor de verdere waterafvoer zorgt.

Efficiënt en stijlvol hemelwater afvoeren

Met de Ultra Drain serie van Excluton kunt u eenvoudig uw hemelwater afvoeren zonder dat dit er lelijk uit komt te zien in uw tuin. Dit systeem biedt daarnaast een breed assortiment met veel hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingsstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Gratis levering op de Ultra Drain serie

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Let wel op dat dit alleen geldt voor bestellingen met de Ultra Drain watergoten set (4 stuks) in combinatie met hulpstukken. Wanneer u alleen hulpstukken bestelt vervalt de gratis verzending. 

Bij Gadero vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin er weer prachtig uit te laten zien. Wij bieden een ruim assortiment stapelblokken, betontegels, keramische tegels, grind/split en oprit bestrating voor iedere tuinstijl. Bestel vandaag en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.  


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Beste, De mof naar 60mm snap ik, maar moet ik voor de gootkant een verbindingsstuk hebben of is dit ook een soort mof Vriendelijke groet, Arjan

De goten dienen inderdaad aan elkaar verbonden te worden met verbindingsstukken. Deze staan tussen de verwante producten.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eindstuk/Mof Ultra Drain Ultra drain eindstuk met mof   |   Eenvoudig te verwerken   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Op voorraad
€ 4,95 Per stuk incl. BTW