Logo Gadero
service
Blog

Top 10 meeste verkochte vlonderplanken

Gadero logo
Geschreven doorHanneke

Bij Gadero vindt u een ruim assortiment aan vlonderplanken. Dit is natuurlijk heel fijn, maar soms kan het aanbod ook overweldigend zijn. Kiest u voor hardhout, naaldhout of composiet? En voor welke planken gaat u dan? Om u een handje te helpen bij uw keuze zetten we hieronder de 10 populairste vlonderplanken op een rij. Zo ziet u in één oogopslag welke vlonderplanken bij onze klanten in de smaak vallen. Hiermee beperkt u het aantal keuzemogelijkheden al aardig, bovendien bestaat deze lijst uit vlonderplanken in alle soorten en maten.

Zo krijgt u een aardig overzicht van ons aanbod aan vlonderplanken. Deze terrasplanken leveren wij nu ook nog voor een voordelige prijs! Lees verder voor de 10 meest verkochte vlonderplanken bij Gadero.

hardhouten-vlonder-ipe-hardhout

1. Terrasplank Ipe Hardhout Premium FAS Kwaliteit

premium-ipe-vlonder-hardhout 1

Deze Terrasplank Ipe Hardhout 1.9 x 14 x 180 cm is gemaakt van premium Ipé. Nu is Ipé al een van de meest hoogwaardige houtsoorten die op dit moment op de markt te krijgen zijn, premium ipé doet daar nog een schepje bovenop. Deze premium planken worden met de hand gesorteerd, zodat u alleen de mooiste planken krijgt zonder oneffenheden of pinholes. Ideaal voor een hele luxe vlonder. 

2. Terrasplank Mukulungu hardhout voor clips

terrasplank-mukulungu-25x145mm

Mukulungu staat bekend om de opvallende roodbruine kleur. Deze Terrasplank Mukulungu hardhout 2.5 x 14 cm is door de dikte en het gebruik van deze houtsoort zeer duurzaam. Bovendien is Mukulungu heel stabiel, waardoor u deze planken met clips kunt leggen. Dit zorgt voor een strak terras, met kleine naden en zonder schroefgaten. Mukulungu staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor u luxe hardhouten terrasplanken voor een voordelige prijs aanschaft. 

3. Luxe Terrasplank Siberisch Lariks

siberisch-lariks-dekdelen1

Siberisch Lariks mag dan in de naam op Lariks Douglas lijken, daar houden de vergelijkingen ook wel op. Deze Luxe Terrasplank Siberisch Lariks 2.8 x 14.5 cm heeft een veel langere levensduur dan vergelijkbare vlonderplanken van Lariks Douglas. Dit komt omdat Siberisch Lariks uit een koude streek komt, waar het hout minder snel groeit. Hierdoor is het steviger en duurzamer. Zo heeft u met deze vlonderplanken wel de authentieke look van naaldhout, maar kan uw vlonder veel langer blijven liggen. 

4. Vlonderplank Resysta Bruin Grijs 

Resysta Vlonder

Resysta is het materiaal van de toekomst. Zeker als u zoekt naar een goede vervanging van hout is Resysta een aanrader. Dit materiaal bestaat namelijk uit biologisch restafval en is volledig recyclebaar. Het is dan ook niet te vergelijken met traditioneel composiet, wat vaak gemaakt wordt van houtvezels en kunststof. Resysta vlonderplanken hebben bovendien de echte ‘look and feel’ van hout, wat een warme uitstraling aan uw vlonder geeft. Deze Vlonderplank Resysta Bruin Grijs 2.5 x 12.5 cm is nu voor een speciale prijs verkrijgbaar bij Gadero. 

5. Vlonderplank Bankirai Hardhout extra dik

hongaarse-punt-vlonder-extra-breed

Bankirai is een van de populairste houtsoorten om een vlonder mee te maken. Deze Vlonderplank Bankirai Hardhout 2.8 x 19 cm is ook nog extra dik, wat deze plank heel geschikt maakt voor een stevige vlonder. Zo kunnen deze extra dikke hardhouten vlonderplanken het gewicht van zware tuinmeubels makkelijk aan. Bankirai vlonderplanken kennen weinig werking en hebben een hoge duurzaamheid, zo maakt u een luxe vlonder met deze hardhoutsoort. 

6. Terrasplank Garapa Hardhout

garapa-vlonderplank

Voordelig maar duurzaam hardhout, dat is Garapa hardhout. Deze Terrasplank Garapa Hardhout 2.5 x 14.5 cm krijgt u bij Gadero voor een aantrekkelijke prijs. Deze hardhouten terrasplanken hebben een populaire lichtbruine kleur en zijn 2-zijdig te gebruiken. Bovendien kunnen ze wel tegen een stootje, omdat ze met 2.5 cm net iets dikker zijn dan de standaard dikte. Doordat deze planken kunstmatig gedroogd zijn kennen ze minder werking en hoeft u minder tussenruimte aan te houden. 

7. Vlonderplank Composiet Marone Bruin

megawood-composiet-aanbieding-marone

Een lichtgewicht vlonder op uw balkon of dakterras? Dat maakt u met deze Vlonderplank Composiet Marone Bruin 2.4 x 14.5 x 200 cm. Deze composiet vlonderplanken van het topmerk Megawood vindt u bij ons voor een voordelige prijs. De moderne geborstelde toplaag geeft de vlonderplanken een realistische houtlook. Met 10 jaar fabrieksgarantie heeft u ook zeker lang plezier van deze composiet vlonderplanken. 

8. Terrasplank Smal Ipe Hardhout 

ipe-vlonder-19x90mm-smalle-planken-terras

Smalle vlonderplanken zijn echt de trend van dit moment. Deze Terrasplank Smal Ipe Hardhout 1.9 x 9 cm weegt minder dan hardhouten vlonderplanken met een normale breedte. Hierdoor zijn deze luxe vlonderplanken geschikt voor een lichtgewicht terras op uw balkon of dakterras. Deze glad geschaafde vlonderplanken zien er heel chique uit, mede door het gebruik van hoogwaardig Ipé hardhout. Bovendien hebben ze een lange levensduur en hoeft u maar weinig tussenruimte aan te houden. Zo maakt u een vlonder met kleine naden en een bijzondere uitstraling. 

9. Vlonderplank Geïmpregneerd Grenen 

vlonderplank geimpregneerd grenen balkon

Een budget vlonder maakt u met deze Vlonderplank 2.8 x 14 cm Geïmpregneerd Grenen. Door de behandeling hebben deze grenen vlonderplanken een langere levensduur dan Lariks Douglas. Deze 2-zijdig te gebruiken vlonderplanken zijn in veel lengtematen verkrijgbaar bij Gadero. Zo heeft u veel keuze uit geschikte planken voor uw toekomstige vlonder. Onderschat de werking van naaldhout niet. Een tussenruimte van 10 mm is een must. Dit zorgt ook voor voldoende ventilatie, wat de levensduur van uw vlonder weer ten goede komt. 

10. Vlonderplank Bankirai Hardhout 

Vlonder-21mm-gladde-kant

Met een vlonder van Bankirai hardhout zit u eigenlijk altijd goed. Deze Vlonderplank Bankirai Hardhout 2.1 x 14.5 cm heeft een lange levensduur en kent weinig werking. Bij Gadero vindt u deze populaire hardhouten vlonderplanken voor een aantrekkelijke prijs. Zo maakt u een luxe hardhouten vlonder voor een voordelige prijs. Ontdek zelf de voordelen van een vlonder van Bankirai vlonderplanken

Zit uw ideale vlonderplank niet bij onze top 10? Bekijk dan ons hele assortiment aan houten vlonderplanken. Zo bieden wij een ruime keuze aan hardhouten vlonderplankenthermisch gemodificeerde vlonderplanken of Lariks Douglas vlonderplanken. Bovendien hebben wij een groot aanbod aan composiet vlonderplanken. De onderstaande video helpt u ook bij de keuze voor uw vlonder. 

play video

Montageservice

Laat u uw werk liever aan de specialist over? Kies dan voor de Gadero montageservice. Gadero heeft vakmensen voor u klaar staan die garant staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, terrasoverkapping, binnenvloer, tuinhuisje en andere klusprojecten! 

Meer blog posts