Prefab poeren beton

overkapping bouwen tips Met prefab poeren van beton maakt u voor een stevige fundering voor uw verticale staanders van hout. Tevens zorgt een betonnen poer dat uw palen niet in de grond geplaatst hoeven te worden. Kies uit diverse zwaartes en formaten kant en klare poeren. De verstelbare betonpoeren koopt u hier met draadeind en stelplaat in rvs of verzinkt staal.  Koop goedkoop uw betonnen poeren van beton samen met bijvoorbeeld Lariks douglas hout bij houthandel Gadero.  Maak met onze wand- en dakplanken en dakmateriaal uw overkapping op maat helemaal compleet.

Wij bezorgen prefab beton poeren met of zonder hout overal in Nederland en Vlaanderen. Afhalen bij onze vestigingen in Breukelen, Groningen, Hofstade-Aalst (BE) en Meppen (DE) is ook mogelijk. 

Bekijk onderstaande handige doe het zelf video over het plaatsen van betonpoeren en het stellen.

Lees onderstaand onze handige tips voor een betonpoer plaatsen:

  • - Maak een gat met een schep en leg een oude stoeptegel waterpas in de grond op een stevige ondergrond. Zorg dat de betonnen voet circa 10 cm boven de grond uitsteekt. Maak eerst alle gaten. Gebruik de stelling van Phytagoras: lengte van 3 meter en de hoek om van 4 meter, moet het schuine gedeelte 5 meter zijn om zeker te zijn van een haakse hoek. Zorg met de water dat alle betonpoeren op de juiste hoogte komen. Het waterpassen en de haakse hoeken uitmeten is een tijdrovende klus. Neem hier echter wel ruim de tijd voor, dit is de basis van uw overkapping!
  • - Schroef het plaatje (deze zit doorgaans vastgelast aan de draadeind) eerst vast aan de Lariks Douglas paal. De meeste mensen kiezen voor 12x12 of 15x15 cm bezaagde Lariks Douglas palen of 14,5x14,5 cm glad geschaafde palen. Draai vervolgens de complete paal met plaatje op de betonnen poeren. Indien de palen wil inkepen om de horizontale balken in te laten vallen, doe dit dan altijd voor het monteren op uw poer.
  • - Maak ververvolgens de Lariks Douglas paal vast met enkele, tijdelijke schoorlatten of vraag iemand om de staander even vast te houden.
  • - Een betonpoer plaatsen maakt u af door om 1 zak snelcement de poer aan te vullen. Voeg daarna grond of zand toe. Doe het cement pas bij uw poer als het hele raamwerk staat, zo kunt u nog een paar milimeter schuiven indien gewenst.
  • Tip: kies een recht model poer als u opsluitbanden (8x20 raden we aan) voor wanden strak tegen uw poer wilt plaatsen. Ook kunt u van bijvoorbeeld 12x12x60cm stapelblokken een betonnen onderrand maken waar u wanden op plaatst. 

Betonpoeren bestellen voor lariks douglas hout of prefab terrasoverkappingen

Zakelijk betonpoeren kopen?

Bent u hovenier, heeft u een bouwbedrijf of een klussenbedrijf? Voor grote aantallen betonpoeren of regelmatig betonpoeren bestellen ontdek Gadero Zakelijk. Met veel voordelen, extraatjes en korting op alle soorten prefab betonpoeren, opsluitbanden, constructiehout en meer.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode